Moren kan bli Paris' verge

Livssituasjonen kan forandre seg etter selvmordsforsøket for Michael Jacksons datter.

KAN BLI VERGE: Paris' biologiske mor, Debbie Rowe, kan bli hennes verge, dersom både Paris og dommeren ønsker det. Foto: FameFlynet
KAN BLI VERGE: Paris' biologiske mor, Debbie Rowe, kan bli hennes verge, dersom både Paris og dommeren ønsker det. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var høydramatisk da Michael Jacksons datter Paris (15) forrige uke ble lagt inn på sykehus, etter det som skal ha vært et selvmordsforsøk.

Paris ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling i 72 timer, etter at hun angivelig skal ha kuttet seg opp på armen med en kniv og tatt overdose av piller.

Nå melder nettstedet TMZ.com at dramaet kan resultere i at Paris får ny verge.

Det er Michael Jacksons mor, Katherine, og nevø, TJ Jackson, som er Paris' verge. Men TMZ skriver at en dommer kan endre situasjonen.

«Dersom dommeren bestemmer at den nåværende ordningen ikke er den beste for Paris, kan det ende med at Paris' biologiske mor, Debbie Rowe, kan bli hennes verge», skriver TMZ.

Rowe sa fra seg omsorgsretten for Paris og broren hennes Prince, som hun bar frem for Michael Jackson, da Paris var tre år gammel.

Ifølge rapporter er sjansen god for at Paris selv ønsker forandring, ettersom hun føler bestemoren ikke har den forbindelsen til livet hennes som hun skulle ønske.

LES OGSÅ: - Hun ropte at hun ønsket å leve
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer