ANSTRENGT FORHOLD: Søndag 14. februar er det morsdag. Programleder Anne Grosvold hadde et vanskelig forhold til moren som fortalte at hun var stygg.  Foto: NTB scanpix
ANSTRENGT FORHOLD: Søndag 14. februar er det morsdag. Programleder Anne Grosvold hadde et vanskelig forhold til moren som fortalte at hun var stygg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Moren fortalte Anne at hun ikke var pen nok

Anne Grosvolds mor var ikke så opptatt av datteren.

Publisert

SEOGHØR.NO: I desember sluttet Anne Grosvold (65) i statskanalen etter 38 år. Den folkekjære programlederen forteller at det er litt rart å stå på egne bein, men at hun sier ja til mange spennende oppdrag.

I tillegg til en lang TV-karriere, ble også Grosvold mamma til datteren Johanne. I dag har hun også et barnebarn.

Hennes egen mor hjalp derimot ikke Annes selvtillit. I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller hun at moren skammet seg over henne.

- Det å være barn av en mor som ikke syntes det var så stas å ha deg…Da følte jeg at jeg hadde noe å melde. At det var en substans i det jeg sa, sier Grosvold til Dagbladet.

- Jeg var et uhell

Den feilen passet Grosvold på å ikke gjenta med datteren Johanne. På spørsmål om hennes egen oppvekst påvirket hvordan hun behandlet sitt eget barn svarer hun:

- Ja, det å aldri si til et barn at det er stygt eller utilstrekkelig. Eller ikke ønsket. Jeg har sikkert gjort mye feil i oppdragelsen, men noe sånt har jeg aldri sagt. Ikke noe menneske skal høre det fra meg.

Tidligere har hun fortalt Dagbladet:

- Jeg var definitivt et uhell. Og så levde jeg ikke helt opp til forventningene. Jeg var ikke pen nok. Fra jeg var ganske liten til jeg var ferdig med gymnaset fikk jeg høre at jeg var stygg. Mora mi sa ting som: «Å jeg skulle ønske jeg hadde en datter som hadde vært pen...»

LES OGSÅ: NRK-kjendis tatt for å være lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer