- Moren fikk henne til å spille inn sexfilmen

Kim Kardashians eks-mann slapp bomben i privat tekstmelding.

GA UT SEXFILM: Kim Kardashian hevder hun ble lurt av sin tidligere kjæreste Ray J, da han ga ut en hjemmelaget sexfilm med de to i hovedrollen i 2007. Nå hevder hennes eks-mann Kris Humphries at det ikke var helt sant... Foto: All Over Press
GA UT SEXFILM: Kim Kardashian hevder hun ble lurt av sin tidligere kjæreste Ray J, da han ga ut en hjemmelaget sexfilm med de to i hovedrollen i 2007. Nå hevder hennes eks-mann Kris Humphries at det ikke var helt sant... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (31) ble kjent over natten da hennes eks-kjæreste - rapperen Ray J (31) - i 2007 la ut en hjemmelaget sexfilm med de to i hovedrollen, for salg.

Siden har Kim tjent seg styrtrik på å være med i realityserier om sitt eget liv - blant annet sammen med søstrene Khloe og Kourtney i «Keeping up with the Kardashians».

Avslørende meldinger
Nå truer imidlertid Kims eks-mann, Kris Humphries (27), med å gi TV-stjernens rykte en kraftig ripe i lakken.

Humphries - som i 2011 ble skilt fra Kim etter kun 72 dagers ekteskap - skriver i flere tekstmeldinger til sin tidligere kjæreste, Myla Sinanaj, at Kim slett ikke var så uvitende om Ray Js sexfilm-lekkasje, som hun ga inntrykk av i 2007.

- Ba datteren spille inn sexfilmen

Ifølge nettsiden TMZ hevder Kris i tekstmeldingene at det var Kim Kardashians mor og manager, Kris Jenner, som insisterte på at hun skulle spille inn en sex-film for å få fart på karrieren.

Etter å ha sett det første resultatet av datterens porno-debut, skal imidlertid ikke Kris Jenner ha vært fornøyd.

Ifølge Humphries, skal hun ha bedt datteren filme noen av scenene med sin daværende kjæreste om igjen, for at hun skulle se penere ut i filmen.

Avviser alle beskyldningene

Kim Kardashian og resten av hennes familie raser ifølge TMZ mot beskyldningene og hevder Kris Humphries snakker usant for å skade dem.

Kilder nær familien hevder overfor nettstedet at Kim aldri diskuterte sexfilmen med Humphries, og at han lider av vrangforestillinger.

Dermed ligger det an til en bitter strid i retten, når partene etter planen skal møtes for å få en formell slutt på sitt korte ekteskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er ikke en date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer