<strong>NY JOBB OG LEILIGHET:</strong> Mye har skjedd for 23-åringen etter innspillingen av TVNorge-serien i høst. Nå har han kjøpt seg leilighet i Oslo, og jobber som salgsansvarlig. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
NY JOBB OG LEILIGHET: Mye har skjedd for 23-åringen etter innspillingen av TVNorge-serien i høst. Nå har han kjøpt seg leilighet i Oslo, og jobber som salgsansvarlig. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Moren fikk brev: «Er dette noe å være stolt av?»

Men «Gullungen»-Simen bare ler av tilbakemeldingene.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju hjemme i leiligheten hos Simen nederst i saken. 

SEHER.NO: Torsdag sendte TVNorge andre episode av «Gullungene», hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen. 

En av dem er Simen Derås (23) fra Oslo, som før serien ble spilt inn var arbeidsledig og bodde hjemme hos mor og far.

- Jeg hjelper ikke til hjemme. Det er deres hus så de må holde orden. Jeg skal bare arve det en dag, sier Simen i første episode av TVNorge-serien.

«Gullungene»-deltageren har sjokkert mange TV-seere med sine sterke menigner om både billigprodukter og de andre ungdommene i huset. Og til Seher.no innrømmer 23-åringen at det er folk som ikke er fan av deltagelsen hans i «Gullungene». Men det ler han bare av.

- Jeg har fått mye positive reaksjoner fra vennene mine som elsker å se meg på TV og holder på å le seg i hjel. Men søsteren min har vært inne på nettet, og hun har sagt «vet du hva de skriver om deg der?».  Jeg bare ler. Jeg synes det er dritmorsomt.

Flere mener nemlig at det er foreldrenes skyld at deltagerne i «Gullungene» har blitt slik de er, og det har Simens foreldre måttet kjenne på kroppen.

- Mamma fikk et anonymt brev i posten, hvor det var klipt ut noen bokstaver. Jeg skjønte ikke greia. Sånt er det bare å le av. Det var klipt ut en avisartikkel, og det var noen greier med et bilde av meg og teksten «er dette noe å være stolt av?». Det var ment å disse moren min. Men heldigvis er hun en tykkhudet kvinne, sier han til Seher.no.

- For fem år siden hadde jeg kanskje reagert annerledes, men nå er jeg så voksen at jeg ser hvem som er taperen i den situasjonen, legger han til.
 
I torsdagens episode av «Gullungene», ble ungdommene tvunget til å jobbe på hotell. Etter å ha vasket bad og dekket bord i elleve timer, fikk de utbetalt lønn på 1300 kroner til sammen.

Det fikk Simen, som før serien ble spilt inn var arbeidsledig og bodde hjemme hos mor og far, til å reagere med å bli rasende.

- De som jobber på Nike-fabrikken i Bangladesh tjener bedre! Jeg er helt tom for energi. Jeg klarer så vidt å stokke ordene og prate, sa han etter å ha rengjort et av hotellrommene.

Nå har 23-åringen imidlertid flyttet for seg selv i en leilighet i Oslo.

- Jeg vet hva det vil si å ta ansvar for seg selv. Hvis ikke hadde jeg vært helt tafatt, og det er jeg ikke. Jeg holder orden og liker å ha det ryddig rundt meg, sier han til Seher.no.

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lars-Petter ble drapstruet [obj:media:9518]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer