FORBANNET?: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo, som nylig skal ha blitt pappa, viste fingeren til pressen som ventet utenfor familiens feriested på Algarve-kysten i forrige uke.  Foto: Stella Pictures
FORBANNET?: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo, som nylig skal ha blitt pappa, viste fingeren til pressen som ventet utenfor familiens feriested på Algarve-kysten i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Moren er en amerikansk servitør

Fotballstjernen forførte den unge kvinnen med slibrig sjekketriks.

SEHER.NO:  Det er litt over to uker siden det ble kjent at fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25) skal ha blitt far til en liten gutt.

Ronaldo, som er kjæreste med den russiske modellen Irina Shayk (24), har så langt vært svært hemmelighetsfull i forhold til babyen, og det har heller ikke vært kjent hvem som er moren til den lille.

Ifølge britiske Daily Mails kilder skal babymoren være er en lut-fattig amerikansk servitør den tidligere Manchester United-stjernen hadde et one-nigt stand med i fjor.

25-åringen skal ha betalt kvinnen svimlende 100 millioner kroner for å holde sin identitet hemmelig, samt overlevere babyen, som har fått navnet Cristiano Ronaldo Junior, til hans familie.

Fotballstjernen møtte kvinnen for første gang i USA i fjor sommer, og 25-ringen skal ha forført henne ved bruk av et særdeles slibrig sjekketriks.

«Du, jeg, sex?», skal Ronaldo angivelig ha sagt. Deretter skal han ha tegnet et hjerte i duggen på et vindu og skrevet «du, jeg, kysse?».

Senere samme kveld skal hun ha blitt med Ronaldo tilbake på hotellrommet hans, og da hun fant ut at hun ventet hans barn, klarte hun å spore ham opp via hans agent, Jorge Mendes, skriver Sunday Mirror.

Real Madrid-spilleren skal også ha sagt ja til en DNA test mens han befant seg i Sør Afrika i forbindelse med fotball-VM, og testen bekreftet at det var han som var faren.

Ifølge venner av Ronaldo skal babyen ha kommet som et stort sjokk både for han og resten av familien. Likevel har ikke stjernen vært i tvil om at han ønsker å gjøre det rette og ta ansvar for gutten.

- De er en tradisjonall romersk-katolsk familie, og da farskapet ble bekreftet var det ingen tvil om at Ronni ønsket å gjøre det rette, sier en kilde.

Ronaldo skal også ha fortalt venner at han føler seg som Boris Becker, den kjente tyske tennisspilleren som fikk barn utenom ekteskap etter å ha et one-nigt stand med modellen Angela Ermakova i en London-restaurant i 1999.
 
Det var 3. juli at fotballstjernen, som tjener opp mot to millioner kroner i uken, sjokkerte fansen ved å skrive på sin offisielle webside, Facebook og Twitter at han hadde blitt pappa 17. juni.

25-åringen skrev da at han ønsket å holde navnet på barnemoren skjult, og at babyen skulle bli oppdratt av ham selv og hans familie.

Fotballstjernen ba også om at pressen og fansen ville respektere familiens privatliv i stunden fremover.

Det har versert en rekke rykter og spekulasjoner rundt fotballstjernen i tiden etter at babynyheten ble kjent. Blant annet hevdet en rekke portugisiske medier at Ronaldo hadde benyttet en surrogatmor, fordi han så gjerne ønsket seg barn.

25-åringen har imidlertid ikke villet kommentere disse ryktene.

Real Madrid-stjernen skal ha møtt babyen for første gang rett etter at Portugal ble slått ut av VM 29. juni, og kort tid etter fløy han til New York for å forsøke å reparere forholdet til modellkjæresten Irina, som skal være alt annet enn blid over babynyheten.

Ronaldos mor, Dolores Aveiro (55), samt søstrene Katia (33) og Elma (35) passet på babyen mens stjernen var på ferie med kjæresten, og forrige uke skal han ha reist tilbake til Algarve-kysten for å tilbringe mer tid med den lille.

Torsdag i forrige uke kom fotballstjernen nok en gang i medienes søkelys, da sønnen i all hast ble fraktet til sykehus av hans familie.

Hva som feilet gutten er usikkert, men ifølge The Sun skal familien ha forlatt sykehuset med den lille etter to timer.

Hverken Ronaldos agentbyrå Gestifute eller hans agent Jorge Mendes har så langt villet kommentere de ulike skriveriene.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ronaldos sønn på sykehus