- Moren er ekstremt bekymret for ham

Rob Kardashian nekter å ha kontakt med familien etter bryllupsdramaet.

FULL SPLID: Kim Kardashians elsket å stille opp side om side med lillebroren Robert Kardashian da han var en slankere utgave av seg selv. Nå føler Rob seg mobbet av sin berømte søster og har kuttet kontakten. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FULL SPLID: Kim Kardashians elsket å stille opp side om side med lillebroren Robert Kardashian da han var en slankere utgave av seg selv. Nå føler Rob seg mobbet av sin berømte søster og har kuttet kontakten. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da Rob Kardashian (27) reiste hjem fra bryllupet til søsteren Kim Kardashian (33) og svogeren Kanye West (37) i mai, før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Årsaken til at han stormet avgårde oppløst i tårer skal ha vært at Kim såret ham ved å ta opp vektøkningen hans. Nå har det gått over en måned siden de har snakket sammen.

- De har ikke gått overens på veldig lenge. Kim synes han er lat og at han sverter familienavnet fordi han nekter å ta vare på seg selv, sier en kilde til RadarOnline.com.

IDYLLEN SLÅR SPREKKER: Rob vil heller ikke ha noen ting å gjøre med sin egen mor, Kris Jenner. Her er de på vei til bryllupet til Kim og Kanye i mai.


Kris Jenner heads to Paris for Kim's wedding with Rob who has gained a lot of weight since rehab.  Sunday May 18, 2014 EXCL  
All Over Press Foto: All Over Press
IDYLLEN SLÅR SPREKKER: Rob vil heller ikke ha noen ting å gjøre med sin egen mor, Kris Jenner. Her er de på vei til bryllupet til Kim og Kanye i mai. Kris Jenner heads to Paris for Kim's wedding with Rob who has gained a lot of weight since rehab. Sunday May 18, 2014 EXCL All Over Press Foto: All Over Press Vis mer

- Kim har ikke en gang prøvd å kontakte ham siden hun returnerte fra bryllupsreisen. Khloé har derimot tekstet ham og lagt igjen utallige meldinger på telefonsvareren, men han har ikke ringt henne tilbake.

 

I følge nettstedet har Rob isolert seg fullstendig hjemme, og han nekter å svare på noen av telefonene fra sin bekymrede familie.

- Han føler seg helt fremmed for søstrene og familien, og han har det virkelig ikke bra, sier kilden.

Rob skal ha blitt deprimert som et resultat av den lange kampen mot kiloene, og føler seg mobbet av søstrene, og ser på moren Kris Jenner (58) som et monster.

- Kris er ekstremt bekymret for ham, og vet han har det vondt. Hun oppfordrer søstrene til å fortsette å prøve å nå gjennom til ham, sier en familievenn.

LES OGSÅ: Les alt om Kim og Kanyes bryllupsfest her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer