Moren elsker Lenes forvandling

- Hun er blitt mer reflektert og voksen, mener Nina Øien.

PREMIERE-KLARE SAMMEN: Lene Alexandra Øien og Nina Øien kom sammen på premieren av Queen-musikalen «We Will Rock You». Der tok de seg tid til å prate med Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PREMIERE-KLARE SAMMEN: Lene Alexandra Øien og Nina Øien kom sammen på premieren av Queen-musikalen «We Will Rock You». Der tok de seg tid til å prate med Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se vintervjuet med Lene Alexandra Øien og moren Nina nederst i saken!
 
SEHER.NO: Det har skjedd mye på kort tid for den tidligere glamourmodellen Lene Alexandra Øien (29), som i 2004 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV 3. Etter den tid har det blitt mye TV for 29-åringen, som har deltatt i programmer som blant andre «Melodi Grand Prix», «Skal vi danse» og «Zebra Grand Prix».

I vår er hun i tillegg med å kjemper om å bli kronet til «Norges tøffeste kjendis» i TVNorge-programmet «71 grader nord», samt at hun deltar i «Fangene på fortet».

Kontrastene er store mellom den Lene Alexandra man så i Robinson i 2004 til den Lene Alexandra man ser i dag. I Robinson klaget mange av de andre deltagerne på at hun ikke bidro til noe som helst, og selv la hun heller ikke skjul på at hun ikke helt visste hva hun gjorde der - ettersom hun heller ikke gjorde noe hjemme.

Torsdag i forrige uke hadde Lene Alexandra med seg moren sin, Nina Øien, på premieren av Queen-musikalen «We Will Rock You» på Folketeateret i Oslo. Der la Nina ikke skjul på at hun er meget glad for den ekstreme forvandlingen datteren har gjennomgått.

- Jeg liker den forandringen. Det har vært mye spenning rundt det som har vært før, men jeg liker forandringen, det gjør jeg, sier Nina til Seher.no.

- På hvilken måte liker du at hun har forandret seg?

- Hun er vel kanskje blitt litt mer reflektert og voksen. Men sånn er det jo med oss alle, smiler hun.

Lene Alexandra studerer for tiden til å bli personlig trener. Dersom hun står på eksamen i juni, kan hun starte sitt nye virke umiddelbart etterpå. Det gleder hun seg til.

- Jeg har alltid likt å trene, og jeg har alltid likt å trene folk også - det fant jeg ut på julaften da jeg snakket med tanten min. Hun fortalte at da jeg var ti-tolv år hadde jeg pisket søskenbarnet mitt fram og tilbake på garasjeplassen for å få søskenbarnet mitt i bedre form. Så jeg har tydeligvis alltid synes at det er gøy å motivere andre.

- Hva tror du folk tenker når de får en kjendis som personlig trener?

- Er det annerledes å bli trent av en kjendis tror du? Jeg kommer til å være streng i hvert fall. Jeg skal gjøre en god jobb som personlig trener, og det er jo det viktigste, mener Lene Alexandra, som koste seg på Queen-premiere med mamma.

- Mamma er min beste venninne, og det er alltid hyggelig å ha med henne på ting. Vi koser oss, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vi absolutt ingen planer om 

Se video med Lene Alexandra Øien og moren Nina her:[obj:media:9325]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer