Moren dypt såret over Steines humorshow

- Jeg er såret, lei meg, skuffet. Jeg opplever at Tommy har brutt min privatsfære, sier komikerens mor Anita Lindrup Bråthen.

PRØVER IKKE Å RAMME NOEN: Tommy Steine sier at han og moren har ulik oppfatning av hva som skjedde i barndommen, men at showet ikke er laget for å ramme noen som helst.  Foto: FAME FLYNET
PRØVER IKKE Å RAMME NOEN: Tommy Steine sier at han og moren har ulik oppfatning av hva som skjedde i barndommen, men at showet ikke er laget for å ramme noen som helst. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komiker Tommy Steine (44) er for tiden aktuell med standup-showet «Livredd». Her snakker han blant annet om en oppvekst preget av fyll og vold.

Flere kritikere har rost Steine for å tørre å være ærlig rundt temaet, og hans tidligere «Skal vi danse»-kollega Nadya Khamitskaya sa nylig at hun ble imponert over hvor modig kompisen var da hun hørte om hans vanskelige fortid for første gang på scenen.

Steines mor føler seg derimot uthengt i sønnens humorshow.

- Jeg er såret, lei meg, skuffet. Jeg opplever at Tommy har brutt min privatsfære, sier Anita Lindrup Bråthen i et intervju med Dagbladet.

I svært personlige skildringer avslører Steine at slåssing og fyllekuler gjorde at han inntok rollen som beskytter for sine yngre søsken som ung, og at de vanskelige forholdene gikk ut over skolearbeidet.

- Man har jo rett til å fortelle sin historie, men jeg mener ikke det er greit å gjøre dette fra en scenekant uten å gjøre dem det dreier seg om oppmerksomme på det som kommer. Jeg har ikke hatt lyst til å bli dratt inn i dette, forteller Lindrup Bråthen til avisa.

Steine på sin side sier at han og moren har forskjellige oppfatninger av hva som skjedde i barndommen, og at angsten og frykten bare er en liten, men viktig del, av showet.

- (...) Det er ikke laget for å ramme noen som helst, men det var vanskelig for meg å lage et show om frykt og angst uten å ta tak i det jeg selv har vært redd for, forklarer han til Dagbladet.LES OGSÅ: Steine slet med angst og depresjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer