TMZ:

- Moren døde plutselig

Tristan Thompson skal ha mistet sin mor.

I SORG: Khloé Kardashian skal stå støtt ved Tristan Thompsons side etter dødsfallet. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB
I SORG: Khloé Kardashian skal stå støtt ved Tristan Thompsons side etter dødsfallet. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tristan Thompsons (31) mor, Andrea, er død, melder TMZ.

Ifølge kilder nettstedet har snakket med, så døde Thompsons mor av et hjerteinfarkt i sitt eget hjem torsdag. Hun skal ha blitt hastet til sykehus hvor medisinske eksperter prøvde å gjenopplive henne - uten hell.

TMZ skriver videre at Thompson reiste fra Los Angeles til Toronto i Canada så fort han kunne for å være med familien.

NBA-spilleren og moren skal ha stått hverandre svært nær, og han har postet en rekke bilder av seg selv og henne på sosiale medier gjennom årenes løp.

I 2020 hyllet han henne blant annet med en videosnutt på Instagram.

«Gratulerer med morsdagen, mamma! En dag er ikke nok til å hedre og til å løfte deg høyt opp. Hver dag er din dag. Takk for alt du har ofret for meg og brødrene mine. Jeg elsker deg og jeg er såå heldig som ble valgt til å være sønnen din. Ikke alle superhelter bruker kappe», skrev han den gang.

BISETTES: Skuespiller Frøydis Armand, som døde 11. oktober, bisettes torsdag formiddag fra Vestre gravlund Nye Kapell. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Thompson er som kjent ekskjæresten til Khloé Kardashian (38) som har har to barn sammen med.

Til tross for bruddet, så skal Kardashian være ved eksens side i den tunge tiden. Hun landet sammen med Tristan i et privatfly i Toronto torsdag, skriver TMZ som også deler bilder av duoen.

31-åringen har foreløpig ikke kommentert dødsfallet selv.

LES OGSÅ: - Aldri grått så mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer