BESTEVENNER: Alli Sims og Britney Spears hang tidligere sammen i tykt og tynt. Foto: Stella Pictures
BESTEVENNER: Alli Sims og Britney Spears hang tidligere sammen i tykt og tynt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Moren bruker henne for penger

Britneys kusine er sjokkert over hvordan familien behandler popstjernen.

LOS ANGELES (Seher.no): Britney Spears (27) og kusinen Alli Sims (27) var en gang nesten som søstre, men etter popstjernens sammenbrudd i januar fikk Alli forbud mot å treffe henne av Britneys foreldre.

Nå frykter 27-åringen at "Womanizer"-stjernen blir utnyttet av sine nærmeste, skriver In Touch magazine.

- Jeg ønsket virkelig ikke å snakke om dette, men det som skjer med Britney er ikke riktig. De har tatt fra henne alt hun har tjent, sier Allie til bladet.

Hun er bekymret for at de putter altfor mye press på tobarnsmoren for tidlig fordi de selv ønsker at hun skal fortsette å tjene store penger.

- Hvordan kan de si at Britney er syk for så å dytte henne avgårde til det stedet hvor alt presset befinner seg?

I 2007 ble Alli ansatt som Britneys personlige assistent og bodde sammen med henne i Beverly Hills. Kusinene delte alt, og hun fikk selv oppleve stjernens vanskelige tid med skilsmissen fra Kevin Federline (30) og deres kamp om barna på nært hold.

Men da det ble kjent at Britney hadde en bipolar lidelse i begynnelsen av året fikk Alli sparken og ble utestengt fra livet hennes.

- Jeg ble syndebukken og fikk ryktet mitt gravd ned i dritt. Jeg har blitt anklaget for så mange ting jeg ikke har gjort.

Alli tror ikke at Britneys far, Jamie, er ute etter datterens penger, men frykter i stedet at moren, Lynne, bruker henne for å kunne fortsette sine dyre vaner.

- Jeg ønsket virkelig ikke å tro at dette kun dreide seg om penger, men om hva som er det beste for en person. De hevder Britney ikke klarer å ta vare på seg selv, men likevel presser de henne tilbake på jobb, sier hun og fortsetter:

- Det er latterlig for meg. Penger gjør triste ting med mennesker. Det forandrer dem. Jeg tror de gjør dette i frykt for å miste den luksuriøse livsstilen. En turne er ikke en del av terapien hennes. Det betyr at hun hver dag vil våkne opp i en ny by uten å få se barna sine. Det kommer til å være hjerteskjærende for Britney.

Alli nekter også for påstander om at hun var en opportunist og hadde dårlig innflytelse på kusinen.

- Vi gjorde vanlige ting sammen som å shoppe, lakke neglene og slappe av ved bassenget. Jeg så noen som trengte en venn. Britney var ensom, sier hun til In Touch.

Hun tror i stedet at det var Lynnes sjalusi på deres fortrolige vennskap som fikk henne utestengt fra Britneys liv.

- Lynne kan være en veldig kald person, men når hun vil ha noe av deg er hun verdens mest sjarmerende menneske. Jeg tror helt ærlig at hun blir sjalu på Britneys venner fordi hun ønsker å være hennes nærmeste.

Hun tror også at hun og Britney fremdeles ville ha vært venner hvis hun bare hadde fått en sjanse til å snakke med henne.

- Jeg vet ikke hva folk har fortalt Britney om meg de siste ti månedene, men jeg ville bli veldig overrasket hvis vi to satte oss ned for å snakke fjes til fjes og hun fortalte meg at hun ikke lenger ville være venner med meg. Det ville i så fall knust hjertet mitt, avslutter hun til bladet.

LES OGSÅ: Tove Lill på date med K-Fed