Moren bringer Pattinson og Stewart sammen igjen

Jules Stewart ble knust da hun hørte om datterens utroskap.

DEPRIMERT: Robert Pattinson ble knust da han fikk høre om kjærestens utroskap. Foto: Stella Pictures
DEPRIMERT: Robert Pattinson ble knust da han fikk høre om kjærestens utroskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at Kristen Stewart (22) hadde vært utro med den 19 år eldre «Snow White and the Huntsman»-regissøren Rupert Sanders (42).

Det var ikke bare «Twilight»-kollega og kjæresten Robert Pattinson (26) som ble sjokkert over nyheten. Også 22-åringens mamma Jules Stewart ble fra seg da hun hørte om affæren.

- Hun ser på Robert som en sønn. For henne var forholdet bunnsolid, så det ga henne hjertesorg da hun så de intime bildene av datteren og Rupert - hun kunne rett og slett ikke tro hva hun så, forteller en kilde til nettstedet Us Magazine.

SE OGSÅ PREMIEREN AV SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Mamma Jules er nå limet som holder Kristen og Robert sammen.

- Kristen er ung, og Jules vet at feiltak kan skje. Nå er hun fast bestemt på å støtte datteren i hennes forsøk på å vinne kjæresten tilbake, sier kilden videre.

Moren har vært i kontakt med Pattinson på vegne av datteren, og Robert skal ha tilgitt sin utro kjæreste, til tross for at han har vært svært demprimert etter bruddet.

Noen som ikke skal ha satt så stor pris på at paret nå jobber med å finne tilbake til hverandre er Pattinsons familie og venner, forteller kilden:

- De er totalt imot ideen om at de to skal bli sammen igjen - og det er stunder hvor han er enig med dem. Han har vanskelig for å kunne stole på henne igjen. Hun var jo jenta han ville gifte seg med.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Liberty Ross dater ekskjæresten 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer