SÅRT: I et stort intervju med Dagbladet Magasinet forteller Thomas Gullestad åpenhjertig om morens død. Han var bare 11 år da hun begikk selvmord. Foto: Andreas Fadum
SÅRT: I et stort intervju med Dagbladet Magasinet forteller Thomas Gullestad åpenhjertig om morens død. Han var bare 11 år da hun begikk selvmord. Foto: Andreas FadumVis mer

Moren begikk selvmord

- Det var som om tida stoppet helt opp. Først nektet jeg for at det hadde skjedd, så ble jeg bare uendelig lei meg. Det var en helt jævlig følelse, sier Thomas «Fingern» Gullestad.

SEOGHØR.NO: I et stort intervju, som lørdag sto på trykk i Dagbladet Magasinet, snakker TV-profil Thomas «Fingern Gullestad» (34) åpenhjertig ut om morens selvmord.

Han var bare 11 år da han fikk den grufulle beskjeden.

- Det var som om tida stoppet helt opp. Først nektet jeg for at det hadde skjedd, så ble jeg bare uendelig lei meg. Det var en helt jævlig følelse, sier han til Dagbladet Magasinet.

Burde gått i terapi

For 11-åringen Thomas og hans søster ble det slutten på den idylliske kjernefamilien de hadde vært en del av fram til da. I voksen alder har han reflektert over at familien burde gjort ting annerledes i tiden etter selvmordet:

- Nå som jeg er voksen skjønner jeg at vi burde vært sendt i terapi alle sammen. Jeg tror det hadde vært sunt for å kunne gå videre. Vi hadde så mange spørsmål, så mange tanker. Jeg følte at livet mitt ble rykket opp med rota.

DANSEGJENG: I 2015 er det premiere på TV 2s nye dansekonsept «Mitt Crew», hvor kjentfolk som Thomas Gullestad, Markus Bailey, Eskil Pedersen og Sandra Lyng Haugen får prøve seg på dansegulvet. Stian Blipp leder programmet. Foto: Andreas Fadum
DANSEGJENG: I 2015 er det premiere på TV 2s nye dansekonsept «Mitt Crew», hvor kjentfolk som Thomas Gullestad, Markus Bailey, Eskil Pedersen og Sandra Lyng Haugen får prøve seg på dansegulvet. Stian Blipp leder programmet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Siden har Thomas' far giftet seg på nytt og stiftet ny familie. I mai i år fikk 34-åringen selv ring på fingeren, da han giftet seg med TV-kjendis og klesdesigner Jenny Skavlan (28)  på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo.

Jenny har øvd seg på morsrollen

Selv om paret drømmer om barn, men ikke har planlagt når de eventuelt skal utvide familien, har Jenny allerede fått øvd seg på mammarollen - på Fingern.

Han er i disse dager aktuell i det nye danseprogrammet «Mitt Crew» på TV 2, og kommer nemlig titt og ofte hjem med skrubbsår på kroppen:

- Han danser nesten hele tiden. Kommer hjem med blåmerker og har glemt å spise. Jeg føler jeg har fått en treåring. Han kom hjem så måtte jeg plastre ryggen hans for han hadde prøvd seg på en snurr av noe slag.

Dermed må 28-åringen trå til, slik at ektemannen får i seg mat og blir stelt med.

- Så blir han så gira så han glemmer å spise, så jeg må liksom pakke matpakke og ha plasteret klart og så jeg får prøvd meg på hvordan det er å bli foreldre, fortalte designeren nylig til Seoghør.no.

Danseprogrammet har premiere i 2015, og det er den tidligere Idol-profilen Stian Blipp (24) som leder det nye programmet.

LES OGSÅ: Avslørte hva som står i gifteringen