Gunilla Persson:

Moren akuttinnlagt: - Nær ved å dø

Realitystjernen forteller om den dramatiske hendelsen.

SVÆRT FARLIG: Gunilla Persson, best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», forteller at moren var i stor fare. Foto: GoldenEye/London Entertainment/Splash News/NTB
SVÆRT FARLIG: Gunilla Persson, best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», forteller at moren var i stor fare. Foto: GoldenEye/London Entertainment/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Gunilla Persson (63), best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», delte forrige uke et åpenhjertig innlegg om morens helsetilstand.

Natt til torsdag ble hennes 96 år gamle mor akuttinnlagt på sykehuset i Los Angeles, det avslører realitystjernen selv på Instagram.

- Svært farlig

«Enda et mirakel har skjedd. Mamma ble igjen kjørt i all hast til sykehuset klokken 04.00 natt til torsdag fordi hun nesten ikke kunne puste og fordi hun hadde høy feber», skriver 63-åringen blant annet.

Videre forteller Persson at moren fikk diagnosen dobbeltsidig lungebetennelse.

«Det er naturligvis svært farlig i en alder av 96 år».

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Overfor svenske Aftonbladet forteller 63-åringen mer om den skremmende opplevelsen.

- Hun kom inn på sykehuset og var veldig, veldig syk med sepsis og kjempehøy hjertefrekvens. Det slo som en slaghammer, altså 170-180 slag i minuttet.

- Mirakel

Moren fikk oksygenbehandling, men ifølge Persson hjalp ikke det heller.

- Selv om hun hadde det på, var ikke oksygennivået bra likevel. Så det var veldig nært at hun døde der, forteller realitystjernen til Aftonbladet.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson gikk igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

Et døgn senere skal imidlertid alt ha snudd, og moren kunne puste som vanlig igjen.

- Det var et mirakel som skjedde der. Lungebetennelsen hennes kan jo ikke ha gått helt bort, men hun hadde blitt så mye bedre.

Sykehuset skal i utgangspunktet ha ønsket å sende hjem 96-åringen søndag, men Persson hadde ikke mulighet til å ta henne imot helt enda. Nå vil hun nemlig skaffe en sykepleier som kan ta vare på moren.

SYKDOM: Det startet da hun var 13 år gammel med noe hun trodde var en kvise på leppa. Nå deler Nancy Morel videoer av den mystiske hudsykdommen. Vis mer

Perssons mor er dement, og har bodd og blitt tatt vare på hos datteren i nesten tolv år. Denne høsten har hun hatt en rekke helseutfordringer.

Nå ønsker «Svenske Hollywoodfruer»-profilen at moren skal overleve julen.

LES OGSÅ: Avslører livstruende sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer