Mordvåpenet muligens funnet

Et våpen er funnet nær åstedet for de grusomme Chicago-drapene.

TRAGEDIE: "Dreamgirls"-stjernen Jennifer Hudsons mor, bror og nevø ble i helgen funnet drept. Foto: AP
TRAGEDIE: "Dreamgirls"-stjernen Jennifer Hudsons mor, bror og nevø ble i helgen funnet drept. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Lørdag kom sjokknyheten om at Oscar-vinneren og Idol-finalisten Jennifer Hudsons (27) mor og bror var funnet skutt og drept i morens hjem i Chicago. Hudsons nevø Julian King (7) ble også meldt savnet etter drapene, og to dager senere ble den lille gutten funnet brutalt myrdet i en forlatt Chevy Suburban 1994-modell. Onsdag fant Chicago-politiet en 45-kaliber pistol som de tror har blitt brukt til å ta livet av Hollywoodstjernens mor, Darnell Donerson (57), bror, Jason Hudson (29) og nevø, Julian King, skriver Chicago Sun-Times. Våpenet ble funnet på en tom parkeringsplass cirka et kvartall fra bilen hvor Julian lå død. Teknikere jobber nå med å sjekke pistolen opp mot patronhylsterne de fant på drapsåstedet, ifølge nettstedet. Samme dag som Hudsons mor og bror ble funnet drept arresterte politiet William Balfour (27) som er Jennifers søsters fraseparerte ektemann.  Balfour er fortsatt ikke siktet i saken, selv om politiet omtaler han som "en person av interesse". Kilder har likevel sagt at han så langt er hovedmistenkt. Begravelsesdatoen av de tre ofrene blir stadig forandret på grunn av den pågående etterforskningen. LES OGSÅ: - Kappet hånden av lille Julian

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer