Morderjakt

Spenning: C.S.I.

SPENNING: Marg Helgenberger and William Petersen i CSI. Foto: CBS
SPENNING: Marg Helgenberger and William Petersen i CSI. Foto: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åstedsgranskerne i C.S.I. får to nye mord å oppklare i kveld.Erwin Nash ligger og sover da han blir sparket våken og skutt i bryst og munn. Gjerningsmannen er ekssvindler og proff - og sørger for ikke å etterlate seg spor.

Stille kjører han bort fra åstedet, men da en kabriolet smeller inn i ham i et veikryss, får oppgjøret med Nash en skjebnesvanger vending. Ut av kabrioleten stormer en lokal partyjente som insisterer på å ringe politiet. Karl ønsker selvsagt ikke å involvere dem, og tar instinktivt beslutningen om å rydde henne av veien.

C.S.I. finner Ally med brukket nakke. Mobiltelefonen ligger fremdeles i hånden hennes. Da liket av Erwin Nash blir funnet noen dager senere, kobler C.S.I. de to sakene til den samme gjerningsmannen.


Karl blir tvunget til å gi opp sitt nye liv, og planlegger å flykte. Men Grissom og hans etterforskerteam er raske til å pusle sammen brikkene i hans nesten plettfrie plan, og trenger ham opp i et hjørne...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer