Morderjakt

Spenning: C.S.I.

SPENNING: Marg Helgenberger and William Petersen i CSI. Foto: CBS
SPENNING: Marg Helgenberger and William Petersen i CSI. Foto: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åstedsgranskerne i C.S.I. får to nye mord å oppklare i kveld.Erwin Nash ligger og sover da han blir sparket våken og skutt i bryst og munn. Gjerningsmannen er ekssvindler og proff - og sørger for ikke å etterlate seg spor.

Stille kjører han bort fra åstedet, men da en kabriolet smeller inn i ham i et veikryss, får oppgjøret med Nash en skjebnesvanger vending. Ut av kabrioleten stormer en lokal partyjente som insisterer på å ringe politiet. Karl ønsker selvsagt ikke å involvere dem, og tar instinktivt beslutningen om å rydde henne av veien.

C.S.I. finner Ally med brukket nakke. Mobiltelefonen ligger fremdeles i hånden hennes. Da liket av Erwin Nash blir funnet noen dager senere, kobler C.S.I. de to sakene til den samme gjerningsmannen.


Karl blir tvunget til å gi opp sitt nye liv, og planlegger å flykte. Men Grissom og hans etterforskerteam er raske til å pusle sammen brikkene i hans nesten plettfrie plan, og trenger ham opp i et hjørne...

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer