- Mor skal holde meg i hånden

Stein Erik Hagens mor blir med når han skal kreftopereres i USA.

OPTIMISTISK: Stein Erik Hagen er optimistisk når han nå reiser til USA for å la seg operere. Her fra NHO-banketten i operaen tidligere i januar.  Foto: Stella Pictures
OPTIMISTISK: Stein Erik Hagen er optimistisk når han nå reiser til USA for å la seg operere. Her fra NHO-banketten i operaen tidligere i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På sensommeren i fjor ble det kjent at forretningsmannen Stein Erik Hagen (55) har fått prostatakreft.

Nå reiser han til Johns Hopkins Universitetssykehus i Baltimore i USA for å la seg operere. Med seg på turen har han med seg sin mor Bergljot Hagen (83).

- Hun skal til New York og passe på meg. Hun skal holde meg i hånden, sier han til VG.

I romjulen mistet Hagen sin 85 år gamle far.

- Jeg er selvsagt sterkt påvirket av at min far døde. Men jeg er glad for at han fikk leve et langt og godt liv. Han var mett av dage, og gikk bort etter en lungebetennelse, sier han til avisen.

Optimistisk reiser Hagen og moren til USA, hvor han skal bli operert av noen av verdens fremste innen feltet.

- Jeg vet det er kreft og om farene, men den ble funnet så tidlig at jeg er helt sikker på at dette kommer til å gå bra.

Selv om han, skipsreder John Fredriksen (67) og en annen pengesterk nordmann samlet har bidratt med 17 millioner kroner til en operasjonsrobot ved Radiumhospitalet, skjer altså ikke kreftoperasjonen på det norske sykehuset.

- Den jobben Radiumhospitalet gjør er utrolig viktig, og siden jeg har penger er det naturlig for meg å bidra overfor dem, slik at andre kan få den hjelpen jeg får i USA, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ba Brad og Angelina holde munn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer