Benjamin Ingrosso:

- Mor og søster godkjenner alt

Benjamin Ingrosso forteller om stjernefamilien og fraværet fra realityserien.

TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso har i flere år tatt del i familiens realityserie «Wahlgrens Värld». Nå forteller han hvorfor han er mindre og mindre med og ikke minst om kjendistilværelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso har i flere år tatt del i familiens realityserie «Wahlgrens Värld». Nå forteller han hvorfor han er mindre og mindre med og ikke minst om kjendistilværelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

I realityprogrammet «Wahlgrens Värld» får man følge det sprø og langt fra kjedelige livet til familien Wahlgren/Ingrosso, og i svenske og norske medier blir det både titt og ofte skrevet om den velkjente familien - som flere ganger har blitt omtalt som «Sveriges Kardashians».

Vi følger i hovedsak Pernilla Wahlgren (51) og datteren Bianca Ingrosso (24), men også resten av familien tar ofte del i realityprogrammet.

Pernillas nest yngste sønn, Benjamin Ingrosso (21), var til å begynne med stadig å se på skjermen, men med tida har seerne sett stadig mindre av ham.

Da Se og Hør nylig møtte den svenske artisten, som har fått en solid følgerskare i Norge, lettet han på sløret om hvorfor han har trukket seg så kraftig tilbake fra serien, som virkelig har slått an de siste åra.

- Det er rett og slett fordi jeg knapt har bodd hjemme det siste året, sier han, og legger til at han reiser mye fram og tilbake til Los Angeles.

HOVEDPERSONER: Pernilla og dattera Bianca følger man tett i serien om familien. Foto: Discovery
HOVEDPERSONER: Pernilla og dattera Bianca følger man tett i serien om familien. Foto: Discovery Vis mer

21-åringen satser fullt og helt på en musikkarriere, og kan allerede se tilbake på imponerende meritter. I 2018 vant han blant annet den svenske Melodifestivalen og representerte også Sverige under Eurovision-finalen i Lisboa samme år.

- Jeg har jo heller aldri vært med i serien som en av hovedpersonene, det er det jo alltid mamma og Bianca som har gjort. Jeg har vært med når vi er hjemme og spiser middag sammen eller reiser på ferie, sier han, og fortsetter:

- Jeg vil jo være med familien min, og da får jeg bare akseptere at kamerateamet blir med også.

I utgangspunktet har han ikke tatt en bevisst avstand fra «Wahlgrens Värld», men forteller at det har blitt sånn naturlig for hans del.

- Akkurat nå har det vært mye jobb, så da har jeg ikke hatt tid til å være med familien og derfor har jeg ikke kunnet være med i serien heller.

Vil ikke filmes i det hele tatt

Tidligere har Benjamin også avslørt en helt annen grunn til at han er lite med. Under en prat i podkasten «Fördomspodden», fortalte 21-åringen at han er lei av måten han ble framstilt på. Han mener selv at han framstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake.

- Det bildet har nok gjort dem mye bra i programmet, og det er vel også derfor jeg kjenner at jeg ikke vil være med så mye. Bare fordi man aldri vet hvordan de klipper det og sånt, sa han i podkasten.

Det kan på mange måter sammenlignes med Rob Kardashians rolle i «Keeping up with the Kardashians», der han de siste sesongene har valgt å trekke seg mer og mer ut av programmet.

Ingrosso fortalte at han har samme mål framover.

POPULÆR: Se og Hør møtte Benjamin Ingrosso i Halden forrige uke. Da avslørte han hvorfor han er mindre og mindre med i familiens realityprogram. Foto: Thomas Andersen / TV 2
POPULÆR: Se og Hør møtte Benjamin Ingrosso i Halden forrige uke. Da avslørte han hvorfor han er mindre og mindre med i familiens realityprogram. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sa han, og fortalte hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer, sa han i podkasten.

Saken fortsetter under.

Kjendisrollen

Med en suksessrik karriere følger også naturligvis mye oppmerksomhet og stjernestatus. På Instagram har Ingrosso over 400 000 følgere, men kjendisrollen kommer med sine utfordringer skal vi tro 21-åringen.

- Det verste med å være kjendis må være at noen synes det kan være vanskelig å vite hvordan de skal oppføre seg rundt meg. Det kan komme en kar og bare «hei, kom hit», og så tar han fram mobilen for å ta bilde, men man må jo spørre om å få ta bilde med meg, jeg er jo et vanlig menneske, sier han til Se og Hør.

- Av og til blir man jo møtt som at man er et produkt mer enn at man faktisk er et menneske, og det er spesielt.

Benjamin Ingrosso sier han gjør sitt beste for å framstå som den han virkelig er, og at han derfor alltid prøver å være positiv når han treffer nye folk.

- Jeg vil bli sett på som en bra person, så om jeg har en dårlig dag så må jeg «fake» litt og late som jeg har glade tanker, avslører han.

Som nevnt er Benjamins storesøster Bianca en av hovedpersonene i serien. Hun har over en million følgere på Instagram og deler glimt fra sin hverdag som influenser flere ganger om dagen.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Suksessrik familie

I tillegg driver hun den suksessrike podkasten, «Alice og Bianca - har du sagt A må du si B», og det siste året har hun lansert sitt eget sminkemerke, Caia Cosmetics.

I motsetning til broren deler hun flittig av privatlivet sitt på tv, og på spørsmål om hvordan det er å være broren til en av Sveriges største influensere, svarer 21-åringen følgende:

- Det er magisk, men også skikkelig slitsomt, sier han lattermildt.

- Vi er jo søsken så vi krangler som alle andre søsken, men vi er også veldig nære og beste venner. Vi er veldig like, Bianca og jeg, så det er vel derfor vi krangler også, fortsetter han.

Det er liten tvil om at Biancas inntekter fra egne foretak som influenser og tv-profil, gjør at hun har til smør på brødskiva.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Avslører vill inntekt

I en spørsmål og svar-seanse på sin Youtube-kanal tidligere i år, avslørte hun detaljer om både inntekt og eget pengeforbruk.

Det var Expressen som først omtalte Ingrossos avsløringer om pengeforbruket.

I videoen avslørte hun blant annet at hun fakturerer mer enn 400 000 kr i måneden, og fortalte hva hun tenker om å spandere på andre.

- Jeg fakturer 400 000 kr i måneden, men jeg tar det ikke ut som lønn, forklarte hun i videoen.

Ifølge Ingrosso har hun heller ikke noe personlig budsjett, men fortalte at hun med tiden har blitt flinkere til å unngå impulskjøp av dyre eiendeler, som Chanel-vesker. Sin månedlige utbetaling får hun overført fra to økonomer som hun har ansatt til å håndtere økonomien.

At hun har nok å rutte med, er det likevel liten tvil om. Hun kunne blant annet fortelle at hun i løpet av en måned spanderte 22 000 kroner på en skybar, og at hun på generell basis er glad for å kunne spandere på kjente og kjære. Hun avslørte også at hun betalte i overkant av ni millioner svenske kroner for sin nye drømmeleilighet.

Avsløringene kom til tross for at tv-profilen sa hun er oppdratt til å ikke snakke om penger og inntekt offentlig. At hun likevel velger å gjøre det, begrunnet hun med at hun selv ikke føler seg bedre enn andre som ikke har den samme inntekten.

- Jeg synes ikke at det er noe problem å snakke om penger så lenge man ikke synes at man er bedre enn andre fordi man tjener mer. For meg er det bare tall. Det sier ikke noe om meg som menneske, sa Ingrosso i videoen.

LES OGSÅ: Dette bildet fikk fansen til å reagere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer