Mor og datter Lohan i heftig fyllakrangel

Måtte ringe 911 da moren gikk amok.

AMPER: Dina Lohan ville ikke betale for taxituren til Long Island, etter at hun og datteren hadde vært på fylla sammen i New York tidligere denne uken. Foto: All Over Press
AMPER: Dina Lohan ville ikke betale for taxituren til Long Island, etter at hun og datteren hadde vært på fylla sammen i New York tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken dro den skandaleomsuste skuespilleren Lindsay Lohan (28) og moren Dina Lohan (50) på byen sammen i New York.

Men det ble nok et par drinker for mye på mor og datter, for da de to var på vei hjem endte limousinturen i fylleslagsmål.

Ifølge nettstedet TMZ skal det hele ha startet med at mamma Lohan ville bli kjørt hjem til Long Island, og slippe taxiutgifter, mens datteren sporenstreks ville komme seg på hotellrommet sitt.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

Høylytt krangling og skarpe negler gjorde til slutt at politiet dukket opp.

Da hadde mamma Lohan klort datteren på leggen, mens hun og sjåføren hold 26-åringen nede.

Ingen av celebritene ble arrestert, denne gangen, men det lokale politiet registrerte hendelsen med en rapport under seksjonen «vold i hjemmet».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan kjærte på mann og stakk fra stedet  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer