- Mor og barn er lykkelige og friske

I fjor giftet han seg. I år kom kjærlighetsbarnet.

MOROMANN: I komedien "Grown Ups" spilte Schneider mot Chris Rock, David Spade, Kevin James og  Adam Sandler. Foto: Stella Pictures
MOROMANN: I komedien "Grown Ups" spilte Schneider mot Chris Rock, David Spade, Kevin James og Adam Sandler. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Et og et halvt år etter at skuespilleren og komikeren Rob Schneider (49) giftet seg med den mexicanske TV-produsenten Patricia Azarcoya Arce - ble paret foreldre til ei lita jente.

- Mor og barn er lykkelige og friske. Tusen takk for alle gode tanker og lykkeønskninger! Men jeg kunne ønske at sykehuset hadde en bar, og hvor er den medisinske marijuanaen for nybakte fedre? fleipet han på Twitter.

Den lille babyen, som kom til verden fredag, har fått navnet Miranda, og er Schniders andre datter. Fra ekteskapet til modellen London King har han også datteren Elle (23).

Schneider er blant annet kjent fra komedier som "Grown ups", "Hot chick", "Deuce Bigalow" og "Big Stan". I mai i fjor besøkte han Norge og deltok under Standup-festivalen på Latter. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg virkelig en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer