SAVN: Terje Schrøder mistet moren i april. Nå forteller han at han tenker på henne hver eneste dag.  Foto: Andreas Fadum
SAVN: Terje Schrøder mistet moren i april. Nå forteller han at han tenker på henne hver eneste dag. Foto: Andreas FadumVis mer

- Mor betydde alt for meg

Terje Schrøder tenker på sin avdøde mor hver eneste dag.

SEOGHØR.NO: Terje Schrøder (51) er for tiden aktuell med flere «Great Garlic Girls»-show hvor han blant annet kler seg ut som Lady Gaga.

Men privat har 51-åringen det tøft.

I april gikk moren til Terje bort, 86 år gammel, mens han var på jobb i Indonesia.

Til Her og Nå forteller han at det var vanskelig å miste sin største støttespiller.

- Jeg tenker på mor hver eneste dag. Det var tabu å være homofil da jeg var ung, og det å ha en mor som støttet og hjalp var så viktig. Også med tanke på å informere andre, for mange var uvitende, sier han til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

I SORG: Terje Schrøder skryter av sin avdøde mors åpenhet. Foto: Andreas Fadum
I SORG: Terje Schrøder skryter av sin avdøde mors åpenhet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Nå spiller han showet «Kosær vårs vilt» sammen med Johnny Nymoen, Ronny Wilhelm og flere dansere. Men det tok lang tid før de slo gjennom. Da var foreldrene aldri i tvil om Terjes talent.

- Mor var Great Garlic Girls største fan. Hun og faren min har reist jorden rundt for å oppleve meg på scenen, fortalte han.

Skilte seg etter 8 måneder

I 2010 stod han hvit brud i Frogner kirke da han giftet seg med den italienske showdanseren Paolo Tuci (37). Åtte måneder senere gikk ekteparet hvert til sitt.

- Det fungerte rett og slett ikke. Jeg flyttet til Italia hvor han bor, men pendlingen gikk på helsa løs. Vi gled fra hverandre og hadde ikke tid til å dyrke kjærligheten, sa Terje Schrøder til Se og Hør Weekend den gang.

Saken fortsetter under bildet.

HVIT BRUD: Terje Schrøder giftet seg med Paolo Tuci, men ble skilt etter 8 måneder. Foto: Se og Hør
HVIT BRUD: Terje Schrøder giftet seg med Paolo Tuci, men ble skilt etter 8 måneder. Foto: Se og Hør Vis mer

Da den profilerte dragartisten skred ned kirkegulvet i en brudekjole designet av sin gode venn Cårejånni Enderud i 2010, var flere kjendiser på plass og det hele ble senere vist i TV3-programmet «3 bryllup».

Men til tross for det storslagne bryllupet føler ikke Schrøder et nederlag som følge av skilsmissen.

- Jeg angrer ikke på bryllupet. Det var helt fantastisk. Vi skilles som venner, og har kjent hverandre i fem år. Jeg kommer alltid til å være glad i Paolo, sa Terje Schrøder til Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Var nabo med drapsmannen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.