FIKK EN DATTER: Klesdesigner Peder Børresen og hans mangeårige kjæreste Camilla Abry har blitt foreldre igjen. Foto: NTB scanpix
FIKK EN DATTER: Klesdesigner Peder Børresen og hans mangeårige kjæreste Camilla Abry har blitt foreldre igjen. Foto: NTB scanpixVis mer

«Moods of Norway»-gründer Peder Børresen ble pappa igjen

Endelig er babyen her.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom den gledelige nyheten at Peder Børresen (38) og samboeren Camilla Abry (33) ventet sitt andre barn sammen.

I oktober avslørte også den sprudlende designeren at de ventet en datter.

– Det er ei jente! Vi gleder oss veldig til å ønske henne velkommen til verden. Camilla gleder seg også veldig til å få det overstått, for formen er ikke så bra. Jeg er glad jeg slipper å gjennomgå det, sa Børresen til TV 2.

Nå er endelig ventetiden over.

Onsdag postet Børresen nemlig et bilde av sin nyfødte datter på Facebook med følgende hilsen til venner og familie.

- Whop, whop. Da er Elodie Abry-Børresen på plass. Helt perfekt på alle måter. 54 cm laaaang, veier 3,8 kg og klar til å holde mor og far våkne de neste 2 årene. Ish. Let the adventure begin.

Saken fortsetter under bildet.

BLE TOBARNSMOR: Her er Camilla gravid med sønnen Eleon i 2011.  Foto: NTB scanpix
BLE TOBARNSMOR: Her er Camilla gravid med sønnen Eleon i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lykkelig familie på fire

Også den nybakte mammaen tok til sosiale medier for å melde om datterens ankomst.

- Hei verden. Vår lille jente Elodie har endelig kommet. 54 cm lang og 3, 8 kg ren perfeksjon. Vi er så velsignet og stolte over å være en familie på fire. Vi kan ikke vente med å ta henne med oss hjem. La eventyret begynne, skrev hun på både Facebook og Instagram.

Fra før av har duoen sønnen Eleon (4).

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over.  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var under bryllupet til Peders «Moods of Norway»-kompanjong, Simen Staalnacke og Anne-Berit Valla, at Camilla avslørte graviditeten da hun dukket opp med en kul på magen.

Dagen etter bryllupet delte hun også nyheten med sine nesten 10.000 følgere på Instagram.

- Det har gått 27 uker siden min siste post... I går fikk jeg endelig pyntet meg igjen for første gang på de 27 ukene. Jeg fikk endelig se alle vennene mine og jeg fikk endelig dele den fantastiske nyheten. Jeg er tilbake med en kul på magen, skrev hun, og har i etterkant postet en rekke fine bilder av sin voksende mage.

LES OGSÅ: Eva Weel Skram ble mamma for første gang