«Moods of Norway»-designer drømmer om Thailand

Kjendisene avslørte sine favorittreisemål på vei inn til avslutningsfest for Stordalens tre dager lange hotellåpningsfest.

MATCHET: Simen Staalnacke og samboeren Anne Berit Valle matchet hverandre med hatter og burgunder-detaljer. Paret har akkurat kommet hjem fra en lengre ferie i Thailand - og anbefaler varmt stedet til solhungrige nordmenn. Foto: Malini Gaare Bjørnstad
MATCHET: Simen Staalnacke og samboeren Anne Berit Valle matchet hverandre med hatter og burgunder-detaljer. Paret har akkurat kommet hjem fra en lengre ferie i Thailand - og anbefaler varmt stedet til solhungrige nordmenn. Foto: Malini Gaare Bjørnstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I tre dager til ende har hotellkongen Petter Stordalen (50) feiret åpningen av sitt siste hotell - det eksklusive «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo - med kjendisspekkede fester.

Minusgrader og kald sjøvind gjorde at de fleste kjendisene hastet forbi for å komme seg inn i foajeen på det nyåpnede hotellet. Der fikk gjestene nemlig servert bobler i glasset og nylagde kanapeer av hotellkongens medarbeidere.

Men «Moods of Norway»-gründer og designer Simen Staalnacke (36) og hans vakre samboer Anne Berit Valla (27) tok seg tid til å slå av en prat med de fremmøtte journalistene.

- De fleste forbinder hotell med ferie - hva er deres ferieplaner for 2013?

- Vi har faktisk akkurat kommet hjem fra motemesse i Berlin og ferietur i Thailand, men neste tur går til USA, hvor både business og pleasure står på planen, forteller Staalnacke til Seoghør.no.

Paret har leilighet i stjernespekkede Los Angeles, i tillegg til at Moods of Norway både har butikk i LA og New York.

- Det blir jo aldri helt ferie når vi drar til USA, men vi skal prøve å få med oss litt flere steder også, sier Staalnacke videre.

- Hvilke steder kan dere anbefale som har litt bedre temperatur enn den vi kjenner i Oslo i kveld?

- Det må nesten bli Thailand! Vi kom som sagt akkurat hjem fra ferie i Kao Lak nå, og bodde på et fantastisk resort, og der var det nesten for varmt igjen, forteller Anne Berit lattermild.

Snowboardkjører Daniel Franck (38) og skuespillerkona Ulrikke Døvigen (41) ankom festlighetene arm i arm, og innrømmet at de ikke hadde kommet så langt i planleggingen av årets store ferietur.

- Men hvis vi skal anbefale et sted folk burde dra til, er det uten tvil Kenya. I tillegg til at det er varmt der, er det både vakkert og annerledes. Det er en smeltedigel, og vi har mange gode minner derfra, forteller Døvigen - som nettopp ble fridd til av Franck i Kenya.

Jan Thomas (46) og ektemannen Christopher Mørch Husby (24) avslørte at de planlegger en lengre tur til USA i 2013.

- I år går turen til USA, og vi gleder oss veldig. Vi er faste og lojale mot de hotellene vi faller for, og pleier å bestille det samme rommet på det samme hotellet. Så det blir spennende å se om The Thief klarer å kapre oss som nye stamgjester, forteller de til Seoghør.no.

For paret er det derimot det eksotiske bryllupsreisemålet som er deres store ferieanbefaling.

- Ja, det må bli Mauritius som vi la bryllupsferien til. Der var det fantastisk!

Advokat Geir Lippestad (48) og kona Signe hadde fått barnevakt til de til sammen åtte barna, og koste seg med en frikveld.

Og til Seoghør.no kunne Lippestad avsløre at årets ferietur for storfamilien blir til «Söta Bror»:

- Vi skal på ferie til Sverige, vi!, fortalte han, og hastet inn på kjendisfesten.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer