Moods-baby på vei

- Vi gleder oss som femåringer i Disneyland.

BLIR FORELDRE: Moods of Norway-gründer Peder Børresen og kjæresten Camilla Abry venter sitt første barn. - Ut ifra ultralydbildene ser det ut til at han har arvet sin mors lange slanke kropp og sin fars sovestilling, sier Peder.  Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Moods of Norway-gründer Peder Børresen og kjæresten Camilla Abry venter sitt første barn. - Ut ifra ultralydbildene ser det ut til at han har arvet sin mors lange slanke kropp og sin fars sovestilling, sier Peder. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En av Moods of Norway-gründerne Peder Børresen (33) skal bli pappa i oktober.

Han og samboeren Camilla Abry (28) har vært kjærester i fem år og tar forholdet et stort steg videre.

- Vi gleder oss som femåringer i Disneyland. Det ser ut som det blir en rampete liten skater-boy. Ut ifra ultralydbildene ser det ut til at han har arvet sin mors lange slanke kropp og sin fars sovestilling, skriver stolte Peder i en sms til Se og Hør.

Det er ennå ikke bestemt hva han og Camilla skal kalle sønnen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste trusa på Moods-løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer