Alexandra Barbara Nilsson:

- Monsteret overtok meg fullstendig

Etter nesten 15 år takker den svenske influenseren og toppbloggeren for seg.

I TÅRER: I en video på YouTube meddelte Alexandra Nilsson, tidligere kjent som «Kissie», at hun legger ned bloggen. Nå forklarer hun bakgrunnen for avgjørelsen. Foto: Privat
I TÅRER: I en video på YouTube meddelte Alexandra Nilsson, tidligere kjent som «Kissie», at hun legger ned bloggen. Nå forklarer hun bakgrunnen for avgjørelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den svenske bloggeren Alexandra Barbara Nilsson (29), tidligere kjent under bloggnavnet «Kissie», startet bloggkarrieren sin allerede som 15-åring, og på kort tid tok hun Sverige med storm.

Nå har hun imidlertid kommet til beslutningen om å legge ned bloggen sin.

Det er i en YouTube-video at 29-åringen meddeler beslutningen, og forklarer bakgrunnen for hvorfor hun velger å gjøre det.

- De siste dagene har jeg faktisk følt på at jeg angrer på at jeg startet bloggen, sier hun i videoen hvor hun bryter sammen i tårer, og legger til:

- Jeg kommer til å fjerne bloggen helt og holdent, og den kommer ikke til å finnes.

- Ville nok ikke innse det

På bloggen sin deler 29-åringen et aller siste innlegg med leserne sine.

«Det gir meg ingenting lenger. For å være ærlig har bloggen bare tatt energi fra meg de siste årene, men jeg ville nok ikke innse det. Det har vært litt skummelt og rart å tenke på et liv uten blogg, og det er kanskje ikke så rart siden jeg har oppdatert den flere ganger hver dag i nesten 15 år», skriver hun, og legger til at det er sykt å tenke på hvor lenge hun har klart å holde bloggen i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer