FORLOVET: Monica har funnet lykken med investoren Will Edwards. Nylig fridde han, og paret ser for seg et tropisk bryllup i Mexico.  Foto: Morten Eik
FORLOVET: Monica har funnet lykken med investoren Will Edwards. Nylig fridde han, og paret ser for seg et tropisk bryllup i Mexico. Foto: Morten EikVis mer

Monica Hansen gifter seg med raus riking

Den norske modellen har datet Leonardo DiCaprio og Enrique Iglesias, men nå har hun falt for en 19 år eldre forretningsmann.

SEOGHØR.NO: Tønsberg-jenta Monica Hansen (37) flyttet til USA for snart 20 år siden for å oppfylle modelldrømmen.

Gjennom sitt jetsettliv i Miami og Los Angeles har Monica datet Hollywood-stjerner, samt festet med Hugh Hefner (89) og gutta i Rolling Stones.

Nå har modellen slått seg til ro sammen med investoren Will Edwards (56).

- Livet mitt er mye bedre nå som jeg er sammen med en voksen mann. De andre jeg har datet har vært umodne, og jeg har følt meg mer som mor enn kjæreste, sier Monica til Se og Hør.

Vakrest i verden

I 2012 gjorde Will livet hennes til et eventyr. De møttes helt tilfeldig gjennom en felles venn.

- Da vennen min viste meg et bilde av Monica, tenkte jeg at hun var den vakreste i verden. Det var kjærlighet ved første blikk, sier Will.

Saken fortsetter under bildet.

MODELL-SUKSESS: For snart 20 år siden flyttet Monica Hansen fra Tønsberg til USA for å satse på modellyrket. I sommer ferierte hun i hjemlandet med sin forlovede. Foto: Morten Eik
MODELL-SUKSESS: For snart 20 år siden flyttet Monica Hansen fra Tønsberg til USA for å satse på modellyrket. I sommer ferierte hun i hjemlandet med sin forlovede. Foto: Morten Eik Vis mer

Selv trodde ikke Monica hun skulle treffe en mann på det tidspunktet.

- Jeg hadde akkurat blitt singel etter å ha dumpet eksen min på grunn av hans alkoholmisbruk, forteller Monica. Hun får ikke skrytt nok av sin nåværende kjæreste.

- Will er smart, kjekk, atletisk, kjærlig og gavmild.

Ble forlovet

Monica bor i Los Angeles, mens firebarnsfaren Will pendler mellom sine residenser i Las Vegas og Cabo i Mexico.

Før sommeren fikk Monica ring på fingeren. En 3,9 karat stor diamant fra eksklusive Tiffany’s. Hun er taus om prisen, men det er en kjent sak at slike ringer fort koster noen millioner kroner.

- Vi har ikke planlagt bryllupet ennå, da Wills eldste datter gifter seg neste år. Jeg ser for meg et enkelt bryllup. Will har en hvit hest, så nå får jeg endelig ridderen på den hvite hesten, sier 37-åringen smilende.

Saken fortsetter under bildene.

KJENTE KJEKKASER: Både Johnny Depp, Leonardo DiCaprio og Enrique Iglesias skal tidligere ha vist interesse for norske Monica Hansen. Foto: NTB Scanpix
KJENTE KJEKKASER: Både Johnny Depp, Leonardo DiCaprio og Enrique Iglesias skal tidligere ha vist interesse for norske Monica Hansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjerneliv

Will er tydelig stolt av sin norske kjæreste, men kan egentlig ikke helt forstå at hun valgte ham.

- Vet du at Johnny Depps agent ringte for å spørre om Monica ville gå på date med ham? Det skjedde rett etter at vi møttes. Da trodde jeg at jeg måtte gi opp, sier Will med et stort smil.

For Monica var valget lett. Hun blendes ikke lenger av kjendiser.

Will har fire barn fra sitt tidligere ekteskap, men ønsker seg flere. Og Monica vil gjerne bli mamma.

- Nå er jeg veldig travel, men jeg er klar over at jeg blir eldre. Det må skje i løpet av de neste tre årene. For sikkerhets skyld skal jeg fryse ned eggene mine, røper hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Å være forelder minner meg om bikkjer