Monica (30) ga Jan Thomas frie tøyler

– Jeg har gått fra å føle meg som en grå mus til en diva, sier småbarnsmoren.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig kvinne en makeover av Jan Thomas (48) i Se og Hør. Denne gangen er det Monica Follå (30) fra Sauland som er den heldige.

– Jeg trenger sårt hjelp. Hvis jeg skal pynte meg, så ender jeg alltid opp med å føle meg mislykket. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal kle meg og har aldri klart å sminke meg, skrev hun i søknaden om en «Bli ny»-dag.

Jan Thomas (48) tar imot ettbarnsmoren fra Sauland med åpne armer.

– Hva ser du når du ser i speilet? spør kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

– En trist, grå mus, svarer Monica.

– Jeg ville ikke kalt deg en grå mus. Men du er anonym – uten at du trenger å være det, forklarer Jan Thomas, som får frie tøyler av Monica.

– Du har typisk nordisk hår. Du skal bli tøffere. Nå er du klassisk og kjedelig. Du skal få dypere bunn og lysere spisser. Og det må klippes, for nå er du for tung, forklarer Se og Hørs motepoliti før han setter i gang teamet sitt.

UTNYTTER TIDEN: Monicas hår blir farget mørkt i bunnen og lysere i spissene. Mens hårkuren virker, blir hun sminket.
UTNYTTER TIDEN: Monicas hår blir farget mørkt i bunnen og lysere i spissene. Mens hårkuren virker, blir hun sminket. Vis mer

Det er stylist Charlotte Elveland som får jobben med å gi Monica ny frisyre. Hun kombinerer fargeteknikkene balayage og ombre.

– Det blir en sexy og leken frisyre. Det skal bli volum og morsomt, forklarer Charlotte.

Monicas hår blir farget mørkt i bunnen, mens tuppene får en lysere nyanse. Brynene blir farget og formet, før hun får profesjonell sminke. Så blir hun kledd opp i en lekker bukse og høyvannsbukser.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

– Jeg føler meg 10 centimeter høyere, sier Monica under fotoshooten, som finner sted i Slottsparken i Oslo.

Saken fortsetter under bildet!

NY STIL: Jan Thomas kler opp Monica i bluse fra Day, bukse fra Tiger of Sweden og sko fra Aldo.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NY STIL: Jan Thomas kler opp Monica i bluse fra Day, bukse fra Tiger of Sweden og sko fra Aldo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Det er biler som tuter og folk som peker, men du poserer som en proff. Jeg er kjempestolt! skryter Jan Thomas.

– Jeg lever i min egen boble. Jeg vet jeg selv er pen nå, derfor bryr jeg meg ikke om hva folk gjør. De kan gjøre hva jeg vil – jeg føler meg bra, smiler Monica.

– Jeg har gått fra å føle meg som en grå mus til en diva!

SISTE FINISH: - Du har en utstråling som bare kommer når man føler seg bra! sier Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SISTE FINISH: - Du har en utstråling som bare kommer når man føler seg bra! sier Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen med Monica (30) i ukens Se og Hør - i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Jan Thomas: - Du er den mest sexy 60-åringen jeg har sett!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer