LYKKELIGE SAMMEN: Mona Grudt og kjæresten Bjørgvin Thorsteinsson avslører at de har blitt samboere.  Foto: Espen Solli
LYKKELIGE SAMMEN: Mona Grudt og kjæresten Bjørgvin Thorsteinsson avslører at de har blitt samboere. Foto: Espen Solli Vis mer

Mona Grudt har flyttet sammen med kjæresten

- Han er en veldig snill og god mann, sier den tidligere «Miss Universe»-vinneren.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mars i fjor avslørte den tidligere «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (44) at hun hadde funnet lykken med Bjørgvin Thorsteinsson (46).

Nå avslører den vakre 44-åringen til Se og Hør at det relativt ferske paret har flyttet sammen, og hun har ikke annet enn lovord å si om sin nye samboer.

- Han er en veldig snill og god mann. Vi har det veldig fint sammen, sier hun til bladet.

Møtte hverandre i 2014

Bjørgvin er opprinnelig islandsk, men flyttet til Norge da han var 15 år gammel. I flere år var han direktør på Rica Hell Hotell, og i januar i fjor tok han over som direktør i Olavshallen i Trondheim.

LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Mona Grudt sin kjærlighetshistorie.  Foto: Se og Hør
LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Mona Grudt sin kjærlighetshistorie. Foto: Se og Hør Vis mer

Mona og kjæresten Bjørgvin møttes allerede i løpet av høsten 2014, og etter hvert utviklet forholdet seg til kjærlighet.

- Vi møttes gjennom jobb for ett og et halvt år siden, fortalte Mona til Seoghør.no forrige måned.

Skryter av kjæresten

I fjor var det 25 år siden skjønnheten ble kåret til Miss Universe. Hun giftet seg med Lasse Berre i 1995. De skilte lag i 1999 og har sønnen Oliver (18) sammen.

I 2005 giftet hun seg på nytt med amerikanske Brody Bittrick. De skilte lag etter syv år og fikk døtrene Milla (8) og Bianca (5).

Til Seoghør.no har den vakre trønderen fortalt at hun er svært fornøyd med å ha fått matkyndige Bjørgvin i hus. 

- Jeg er ikke så flink til å lage mat, men heldigvis har jeg fått en samboer som er kokk. Han liker jo å lage mat, så da tar jeg heller oppvasken, strålte hun.

Se intervju med Mona Grudt her:

 

LES OGSÅ: - Jan Fredrik har betydd alt for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer