Mona Grudt: - Jeg falt for hele mannen!

Smellvakre Mona Grudt får ikke skrytt nok av kjæresten Bjørgvin.

STORMFORELSKET: Mona Grudt får ikke nok av kjæresten Bjørgvin. Her er duoen under Universal Music sin sommerfest i juni.  Foto: Andreas Fadum
STORMFORELSKET: Mona Grudt får ikke nok av kjæresten Bjørgvin. Her er duoen under Universal Music sin sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I mars i fjor bekreftet modell og programleder Mona Grudt (45) at hun hadde funnet lykken med islandske Bjørgvin Thorsteinsson (46).

- Jeg har det veldig bra om dagen, sa Grudt til avisen Stjørdalens Blad den gang.

Da Seoghør.no møtte den tidligere «Miss Universe»-vinneren og kjæresten under førpremierefesten til «4-stjerners middag» i januar, avslørte hun at duoen møttes gjennom jobb for to år siden.

Det er ingen tvil om at den vakre trønderen oser av stormforelskelse, og i et intervju med ukebladet Her og Nå forteller hun hva som gjorde at hun falt pladask for Bjørgvin:

- Se på ham da! Jeg falt for hele mannen, sier hun.

Islendingen er også svært fornøyd med å ha kapret en av landets vakreste kvinner.

- Først falt jeg for det ytre, og så oppdaget jeg at hun var til og med vakrere på innsiden. Det trodde jeg nesten ikke var mulig! Vi passer veldig godt sammen, og vi har utrolig god kjemi. Mona er veldig jordnær, humoristisk, snill og omtenksom og litt rampete av og til. Hun kan godt bli mer rampete, sier han til ukebladet. 

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Mona Grudt og kjæresten Bjørgvin stråler av stormforelskelse. Her er turtelduene avbildet under førpremierefesten for «4-stjerners middag» i januar.  Foto: Espen Solli
FORELSKET: Mona Grudt og kjæresten Bjørgvin stråler av stormforelskelse. Her er turtelduene avbildet under førpremierefesten for «4-stjerners middag» i januar. Foto: Espen Solli Vis mer

Flyttet sammen

Grudt avslørte til Seoghør.no i januar at hun hadde flyttet sammen med Bjørgvin, og røpet at hun var fornøyd med å bo med en kar som briljerer på kjøkkenet. 

- Jeg er ikke så flink til å lage mat, men heldigvis har jeg fått en samboer som er kokk. Han liker jo å lage mat, så da tar jeg heller oppvasken, fortalte hun.

Mona og kjæresten Bjørgvin møttes allerede i løpet av høsten 2014, og etter hvert utviklet forholdet seg til kjærlighet.

- Vi møttes gjennom jobb for ett og et halvt år siden, fortalte Mona til Seoghør.no.

I videoen nedenfor snakker Mona Grudt om kjæresten:

Bjørgvin er godt kjent blant stjørdalingene, og var i flere år hotelldirektør ved det som den gang het Rica Hell Hotel. I dag jobber han som direktør i Olavshallen i Trondheim. 

I fjor var det 25 år siden Mona Grudt ble kåret til Miss Universe. Hun giftet seg med Lasse Berre i 1995. De skilte lag i 1999 og har sønnen Oliver sammen.

I 2005 giftet hun seg på nytt med amerikanske Brody Bittrick. De skilte lag etter syv år og fikk døtrene Milla og Bianca.

VERDENS VAKRESTE: Mona Grudt ble et kjent fjes etter hun ble kåret til «Miss Universe» i 1990. Foto: NTB scanpix
VERDENS VAKRESTE: Mona Grudt ble et kjent fjes etter hun ble kåret til «Miss Universe» i 1990. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Nå er jeg lei av å være gravid