Momarkedet legges ned etter 62 år

- Dette har vært en tung avgjørelse., sier arrangøren av showet som har gjestet flere verdensstjerner.

STORFINT BESØK: Verdensstjernen Julie Andrews slo av en prat med Titten Tei og Rolf Kirkvaag da hun gjestet Momarked-showet i 1976. Foto: NTB scanpix
STORFINT BESØK: Verdensstjernen Julie Andrews slo av en prat med Titten Tei og Rolf Kirkvaag da hun gjestet Momarked-showet i 1976. Foto: NTB scanpix Vis mer
Se bilder av verdensstjerner på Momarkedet nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: Flere av verdens største stjerner har i en årrekke inntatt den lille Østfold-byen Mysen for å kaste glans over det populære TV-showet fra Momarkedet.

Etter 62 år er det imdlertid slutt for arrangementet etter at styret i Mysen Røde kors og omegn, som i alle år har arrangert festivalen, torsdag besluttet å ikke lenger arrangere Momarkedet.


- Dette har vært en tung avgjørelse. Momarkedet har en lang historie med mange flotte minner vi er stolte av. Men alt har sin tid. I de senere år har ikke Momarkedet gitt oss inntekter, og vi kan ikke forsvares videre drift i vår regi. Vi ser ingen andre muligheter enn å gå ut av dette.
 
- Om andre aktører ønsker å videreføre Momarkedet eller lage tilsvarende arrangement ønsker ikke vi å stå i veien for dette, sier Lars Ove Flaten som er leder Mysen og Omegn Røde Kors i en pressemelding til smaalenene.no.

TV-showet fra Momarkedet har hatt tradisjon for å gjeste hvert års Eurovision-vinnere, og verdensstjerner som Julie Andrews, Donna Summer, Bing Crosby, ABBA, Cliff Richards og Tina Turner har alle opptrådt på scenen i Mysen.

- Vi vil takke frivillige, gjester, artister og alle andre som bidradd til Momarkedet gjennom alle disse årene, skriver Lars Ove Flaten i pressemeldingen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kirkvaag var en god far 


PÅ MOMARKEDET: Smørsangeren Pat Boone i aksjon på Momarkedet-scenen i Mysen. Foto: NTB scanpix
SINGING IN THE RAIN: Cliff Richard synger med paraply i regnværet under Momarked-showet 1985. Foto: NTB scanpix
VERDENSSTJERNE: Artisten Julie Andrews synger under Momarked-showet til inntekt for Røde kors i 1976. Foto: NTB scanpix
STORFINT BESØK: Verdensstjernen Julie Andrews slo av en prat med Titten Tei og Rolf Kirkvaag da hun gjestet Momarked-showet i 1976. Foto: NTB scanpix
I MYSEN: Den amerikanske verdensartisten Bing Crosby på Momarkedet, 27. august 1977, kort tid før han døde. Nå er det slutt på den historiske Mysen-festivalen. Foto: NTB scanpix