Momarkedet legges ned etter 62 år

- Dette har vært en tung avgjørelse., sier arrangøren av showet som har gjestet flere verdensstjerner.

STORFINT BESØK: Verdensstjernen Julie Andrews slo av en prat med Titten Tei og Rolf Kirkvaag da hun gjestet Momarked-showet i 1976. Foto: NTB scanpix
STORFINT BESØK: Verdensstjernen Julie Andrews slo av en prat med Titten Tei og Rolf Kirkvaag da hun gjestet Momarked-showet i 1976. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av verdensstjerner på Momarkedet nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: Flere av verdens største stjerner har i en årrekke inntatt den lille Østfold-byen Mysen for å kaste glans over det populære TV-showet fra Momarkedet.

Etter 62 år er det imdlertid slutt for arrangementet etter at styret i Mysen Røde kors og omegn, som i alle år har arrangert festivalen, torsdag besluttet å ikke lenger arrangere Momarkedet.


- Dette har vært en tung avgjørelse. Momarkedet har en lang historie med mange flotte minner vi er stolte av. Men alt har sin tid. I de senere år har ikke Momarkedet gitt oss inntekter, og vi kan ikke forsvares videre drift i vår regi. Vi ser ingen andre muligheter enn å gå ut av dette.
 
- Om andre aktører ønsker å videreføre Momarkedet eller lage tilsvarende arrangement ønsker ikke vi å stå i veien for dette, sier Lars Ove Flaten som er leder Mysen og Omegn Røde Kors i en pressemelding til smaalenene.no.

TV-showet fra Momarkedet har hatt tradisjon for å gjeste hvert års Eurovision-vinnere, og verdensstjerner som Julie Andrews, Donna Summer, Bing Crosby, ABBA, Cliff Richards og Tina Turner har alle opptrådt på scenen i Mysen.

- Vi vil takke frivillige, gjester, artister og alle andre som bidradd til Momarkedet gjennom alle disse årene, skriver Lars Ove Flaten i pressemeldingen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kirkvaag var en god far 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer