DRAMATISK: - Jeg hadde to dramatiske svangerskap. Jeg var veldig dårlig, med Evalina oppsto det komplikasjoner som gjorde at vi ikke visste om hun eller jeg skulle komme gjennom det, sier Katrine Moholt. Foto: TV 2
DRAMATISK: - Jeg hadde to dramatiske svangerskap. Jeg var veldig dårlig, med Evalina oppsto det komplikasjoner som gjorde at vi ikke visste om hun eller jeg skulle komme gjennom det, sier Katrine Moholt. Foto: TV 2Vis mer

Moholts dramatiske graviditet

- Vi visste ikke om verken hun eller jeg ville komme gjennom det, forteller en åpenhjertig Katrine Moholt.

SEHER.NO: Til høsten skal Katrine Moholt (34) forføre TV-titterne med den femte runden av "Jakten på kjærligheten". 

Men til tross for "bonderomantikk", platesuksess og kjæresten Snorre, har ikke alt gått på skinner for 34-åringen.

Katrine har nemlig to dramatiske svangerskap bak seg. Særlig med datteren Evelina, som nå er 8 år, ble det svært dramatisk.

- Ja, jeg hadde to dramatiske svangerskap. Jeg var veldig dårlig, med Evalina oppsto det komplikasjoner som gjorde at vi ikke visste om hun eller jeg skulle komme gjennom det. En slik opplevelse gjør noe med en, forteller hun til bladet KK.

Dermed lærte den populære TV 2-profilen at livet ikke er en selvfølge.

- Da jeg lå med henne i armene mine... Det er klart det gjorde noe med meg. Dagene med ungene blir veldig dyrebare, sier hun om barna Markus (12) og Evelina (8).

Hun ønsker ikke å gå ut med detaljer om svangerskapene.

Katrine er glad for at hun har kjæresten Snorre.

- Vi har aldri rukket å bli lei hverandre. Vi lever et såpass hektisk liv at har vi en ledig kveld, gleder vi oss til å se hverandre igjen, sier hun til KK.

Da Seher.no snakket med Moholt under "Allsang på grensen" tidligere i juli, fikk den populære programlederen spørsmål om hun alltid er like blid.

- Det er vel ingen som alltid er like blid. Men vi bor i Norge og har det bra. Hvorfor skal man ikke da vise at man er glad? Og det er vel litt slik at hvis man har opplevd ting i livet sitt som har vært vanskelig, som har vist hvor skjørt livet er.

- Jeg har mistet mange som har stått meg nær og det er klart at når man opplever det, så ser man at det er viktig å ta vare på hver eneste dag. Det er min livsfilosofi at man må gripe dagen, sa Molholt.

LES OGSÅ: Katrine elsker kjærlighet

Se intervjuet med Moholt fra "Allsang på grensen" her:


[obj:media:6619]