STOLT: Zoe Saldana har jobbert hardt de siste månedene for å bli kvitt babyvekten. Denne uken la hun ut et bilde på Facebook, hvor hun viser fram resultatene etter det knallharde treningsregimet. Dette er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Zoe Saldana har jobbert hardt de siste månedene for å bli kvitt babyvekten. Denne uken la hun ut et bilde på Facebook, hvor hun viser fram resultatene etter det knallharde treningsregimet. Dette er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mødre, vi kan alle klare det!

Åtte måneder etter fødselen viser Zoe Saldana frem resultatene av hardtreningen.

Publisert

SEOGHØR.NO: For åtte måneder siden ble den amerikanske skuespilleren Zoe Saldana (37) mamma for første gang, da hun fødte tvillingene Cy Aridio og Bowie Ezio.

I likhet med mange andre kvinner som har født, har Saldana brukt de første mamma-månedene på å komme seg tilbake i form, og denne uken la tobarnsmoren ut et bilde på Facebook, av seg selv fra treningsstudio - hvor hun viser fram de gode resultatene etter den knallharde treningen.

Saldana skriver stolt at hun straks har nådd målet sitt:

«Jeg er snart der! Det har vært tøft, men så givende. Jeg føler meg sterk. Alt som skal til er en vilje av stål! Mødre, vi kan alle klare det!!!», oppfordrer hun.

Almost there! It's been difficult but so rewarding. I feel strong. All it takes is determination! Mommies we can all do it, damn it!!!

Posted by Zoe Saldana on Wednesday, July 29, 2015

I kommentarfeltet til bildet er det flere som skryter av tobarnsmorens resultater, men det er også noen som hevder at skuespilleren har fått til disse resulatene så fort fordi hun har god økonomi - og dermed også har råd til å hyre inn personlig trener og få servert sunn mat på døren.

Takker for responsen

Men Saldana ser kun ut til å bry seg om de positive kommentarene som strømmer inn, og det er flere av tobarnsmorens fans som har postet bilder av deres «post-baby-kropp» i kommentarfeltet.

KOSEMOSE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego med tvillingsønnene Cy Aridio og Bowie Ezio. Foto: NTB Scanpix
KOSEMOSE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego med tvillingsønnene Cy Aridio og Bowie Ezio. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saldana siden kommentert den positive responsen:

«Vakre damer, tusen takk for de positive tilbakemeldingene. Dere aner ikke hvor stolt og glad jeg blir når jeg leser kommentarene deres, og når dere skriver at dere blir inspirert av meg. Fortsett å dele bildet, selv er jeg blitt inspirert av så mange mødre rundt meg, fordi de har delt sin reise med meg».

«Vi er sterkere når vi står sammen, og når vi heier på hverandre. Jeg leser alle kommentarene deres, og ser bildene dere har postet av dere selv. Jeg sender dere masse kjærlighet, og gode vibber. Elsker dere, damer! Deres søster, Zoe».

FLOTT: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego fotografert under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2014. Et par måneder senere ble tvillingbarna født. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego fotografert under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2014. Et par måneder senere ble tvillingbarna født. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zoe Saldana er gift med italieneren Marco Perego (36), og paret giftet seg i en hemmelig og intim seremoni i London sommeren 2013. De ble kjærester i mars samme år.

«Guardians of the Galaxy»-stjernen har tidligere vært kjæreste med skuespillerkollega Bradley Cooper (40).

LES OGSÅ: Slik bekreftet Saldana graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer