- Mødre har et kjedelig og elendig liv

Nå må gravide Kim Kardashian spise ordene sine.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er for tiden aktuell i realityserien «Kourtney and Kim Take Miami» i hjemlandet USA. Serien, der Kim figurerer med søsteren Kourtney Kardashian (33), ble spilt inn i oktober i fjor, men sendes først nå.

I mandagens episode beskylder Kim storesøsteren for å ha blitt kjedelig etter at hun fikk barn.

- Mammalivet er så forferdelig. Jeg har fått et helt nytt perspektiv på hvor kjedelige og elendige livene deres er. Jeg hadde dødd om jeg hadde fått barn nå, utbryter hun.

- Ville du fremdeles valgt å få barn hvis du visste hvor kjedelig du kom til å bli? spør Kim søsteren.

Kourtney, som har to små barn, reagerer med å storme ut av restauranten, og skrike til Kim at hun kunne komme seg hjem på egen hånd.

- Du kan snakke til meg igjen den dagen du får barn, freste Kourtney.

Ironisk nok skulle det ikke ta så lang tid før dette ble et reelt scenario. Natt til nyttårsaften norsk tid avslørte nemlig Kims kjæreste, Kanye West (35), at de to venter barn sammen

Det at Kim slang med leppa om mammalivet kan ha sammenheng med at hun har slitt med fertilitetsproblemer og ikke trodde at hun kunne få barn.

Men nå må altså den gravide realitystjernen forsvare uttalelsene sine.

Se mer i videoen i toppen av saken!

LES OGSÅ: Avslørt som juksemaker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer