Ariel Winter:

«Modern Family»-stjernen slår tilbake mot kleskritikken

- Jeg er ikke en hore fordi jeg går med shorts og singlet.

LEI AV KRITIKKEN: Hollywood-stjernen Ariel Winter tar til motmæle mot kleskritikken hun mottar på sosiale medier. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LEI AV KRITIKKEN: Hollywood-stjernen Ariel Winter tar til motmæle mot kleskritikken hun mottar på sosiale medier. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Som berømt Hollywood-skuespiller må Ariel Winter (19) tåle at mange mener mye om henne - inkludert hva hun har på seg.

Da hun publiserte bikinibilder av seg selv på Instagram i anledning den amerikanske høytidsdagen Memorial Day i mai, fikk hun ifølge Huffington Post krass kritikk fra flere følgere.

19-åringen har heller ikke vært redd for å kaste seg på noe dristige klestrender, men nå har den unge «Modern Family»-stjernen fått nok av kleskritikken hun mottar.

Nå tar hun nemlig til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon.

- Jeg er ikke en hore

Happy #MemorialDay 🌊

Et innlegg delt av ARIEL WINTER (@arielwinter)

I et Twitter-innlegg publisert like før helga, skriver Winter blant annet at hun ikke kommer til å dekke seg til for å gjøre andre til lags. Hun kommer derimot til å fortsette å kle seg slik hun føler for.

Det er spesielt all kritikken på sosiale medier som tapper 19-åringen for krefter.

- Jeg er ikke en hore fordi jeg går med shorts og singlet. Jeg er en normal jente. Og jeg «presser» ikke på meg noe som helst, står det blant annet i meldingen.

- Vær snille og la unge kvinner få være i fred. Vi lever bare livene våre. Det er urovekkende at vi fremdeles må håndtere slikt som dette i dag. Vær snille og slutt å kritisere hva alle andre gjør, avslutter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk kjolekritikk

Winter, som har gjort stor suksess i rollen som Alex Dunphy i den populære TV-serien «Modern Family», har måtte tåle en rekke negative kommentarer etter at hun ble et kjent fjes.

- Vi ble kritisert en del, spesielt jeg siden jeg var den yngste jenta i serien. Det var hardt, har hun tidligere fortalt til Entertainment Online.

Da Winter deltok på et arrangement sammen med «Modern Family»-kollegene sine i mai, var det flere som kritiserte minikjolen hennes i brunt og gull. Ifølge USA Today og CNN fikk hun kritikk på Twitter, der hun blant annet ble omtalt som «horete».

Også den gang tok Winter til motmæle mot kritikken, i et innlegg på Instagram-kontoen sin.

- Hvorfor kan ikke folk bare la andre folk få føle seg bra og gjøre det de vil? skrev hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

MODERN FAMILY: Ariel Winter fikk kritikk for dette antrekket hun var iført på et arrangement sammen med en rekke av kollegene fra TV-serien «Modern Family». Foto: AP / NTB Scanpix
MODERN FAMILY: Ariel Winter fikk kritikk for dette antrekket hun var iført på et arrangement sammen med en rekke av kollegene fra TV-serien «Modern Family». Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

- Skjønnhetsidealet er i endring

Trendekspert og redaktør i mote- og livsstilsmagasinet Vixen, Ida Elise Einarsdóttir, tar den unge stjerna i forsvar når hun snakker med Dagbladet.

Likevel vedgår Einarsdòttir at Winters klesstil kan oppfattes som noe utfordrende.

- Hvis det er sånn hun vil kle seg, så er det helt innafor. Hvis hun vil bruke hotpants som er kortere enn andres, så skal hun få lov til det, sier trendeksperten, og legger til at man ikke skal tåle å bli hakket på for sånt som dette i 2017.

- Skjønnhetsidealet er i endring og man kan se ut akkurat som man vil. Modellbransjen er også med på denne forandringen, ved at de booker utradisjonelle modeller i kampanjer, forklarer hun .

- Det er veldig i vinden at man skal være seg selv og være unik, tilføyer hun.

- Kjør på

Vixen-redaktøren mener at det i 2017 er umoderne å rakke ned på hverandre, men forklarer at det likevel skal være lov til å mene at enkelte klesplagg er mindre fine.

- Man kan godt mene at stilen hennes ikke er så fin, hun har en del utfordrende antrekk som kan være for spesielt interesserte, men jeg tenker at: «Kjør på, gjør hva du vil», sier Einarsdóttir.

Det har lenge vært et press på kjente personer om at de skal tåle kritikken som blir slengt etter dem på sosiale medier. Einarsdóttir mener derimot ikke at det er riktig at stjerner skal måtte tåle dette bare fordi de er i rampelyset.

- Dette er heldigvis på vei ut, og flere og flere reagerer på det. Fokuset i motebransjen og på sosiale medier om dagen er at man skal støtte hverandre og fremme kroppspositivisme, og det er bra, sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Ariel Winters mor kritiserer datterens brystreduksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer