­

«Modern Family»-stjernen skilles etter 13 år

Skuespiller Julie Bowen og ektemannen går hvert til sitt.

BRUDD: Hollywood-skuespiller og ektemannen Scott Phillips går hvert til sitt etter 13 år som ektepar. Her er «Modern Family»-stjernen avbildet under Emmy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Hollywood-skuespiller og ektemannen Scott Phillips går hvert til sitt etter 13 år som ektepar. Her er «Modern Family»-stjernen avbildet under Emmy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-skuespiller Julie Bowen (47), best kjent i rollen som familiemoren Claire Dunphy i komiserien «Modern Family», skal skilles.

Det skriver ukebladet People. Bowen har vært gift med eiendomsinvestor Scott Phillips siden 2004. Nå skal ekteskapet altså være over, etter 13 år.

Årsaken til ekteskapsbruddet er ikke kjent.

- Tøft å være veskebærer

Ifølge People ble paret, som har sønnen Oliver (10) og tvillingguttene John og Gustav (8) sammen, sist observert sammen for et drøyt år siden, på et sportsarrangement med barna i Los Angeles.

Forrige gang paret ble avbildet sammen, var på den røde løperen i Hollywood i september 2016.

Da Bowen kom alene til Emmy-utdelingen - amerikanernes Gullruten - samme år, betrygget 47-åringen at alt var i skjønneste orden:

- Han er med meg hvert år, men denne gangen lot jeg han få dra på en tennisturnering. Vi hadde bryllupsdag samme dag, så jeg spurte ham: «Hva har du lyst til å gjøre i dag?» Det er en ære å få dra på Emmy, men det er tøft å være veskebærer, fortalte skuespilleren, med et glimt i øyet, overfor People.

TRAILER: Den åttende sesongen av komiserien «Modern Family». Video: ABC Vis mer Vis mer

I samme intervju fikk Bowen spørsmål om hemmeligheten bak sitt lange ekteskap:

- For å være helt ærlig husker jeg bare hvordan vi hadde det før vi fikk barn. Vi fikk vår første sønn etter tre år som ektepar, så jeg har hatt jernteppe de ni siste årene, spøkte hun.

Sønnen var nær å dø

Bowen, som har stukket av med to Emmy-statuetter for sin opptreden i «Modern Family», har foreløpig ikke kommentert skilsmisse-overskriftene.

I 2012 fortalte 47-åringen åpenhjertig om hvordan hennes eldste sønn var nær å miste livet, da han fikk et livstruende allergisk sjokk som toåring.

- Hele ansiktet hans svulmet opp, øynene lukket seg og leppene ble gigantiske. Jeg vet ikke helt hva det var som trigget det, men han fikk anafylaktisk sjokk. Jeg fikk fullstendig panikk, fortalte Bowen.

Bowen og ektemannen fikk fraktet sønnen, som hadde blitt stukket av en bie mens han spiste peanøttsmør, til akuttmottaket. Etter rask behandling ble Oliver heldigvis helt bra igjen.

- Det var så utrolig skummelt. Jeg vil ikke at andre familier skal gå gjennom det, fortalte skuespilleren, som for øvrig gikk gravid med tvillingsønnene under innspillingen av den første «Modern Family»-sesongen.

Prisbelønt

Før «Modern Family» var Bowen mest kjent som advokaten Denise Bauer i tv-serien «Boston Legal». Hun har har også hatt en gjesterolle i spenningsserien «Lost».

Det er riktignok førstnevnte serie som har satt 47-åringen, og resten av skuespillerkollegiet, på Hollywood-kartet.

ETTERTRAKTET GJENG: Skuespillerne i «Modern Family» har alle blitt enormt populære etter at serien dukket opp i 2009. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET GJENG: Skuespillerne i «Modern Family» har alle blitt enormt populære etter at serien dukket opp i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serien, som omhandler tre relaterte familier, men sine svært ulike familiekonstellasjoner, har i Norge i flere år blitt vist på TV 2s hovedkanal og TV 2 Humor - og er for tiden inne i sin niende sesong.

​Familiene i komiserien har sine egne spesielle særpreg og sine spesielle utfordringer. Siden seriestarten i 2009 har «Modern Family» stukket av med en rekke prestisjetunge priser innen både Emmy, BAFTA og Goden Globe.

LES OGSÅ: «Modern Family»-barnas ville forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer