Sarah Hyland:

«Modern Family»-stjernen raser mot operasjonsrykter

- Ansiktet mitt er blitt forandret av livreddende behandling.

RASENDE: Skuespiller Sarah Hyland retter krass kritikk mot Life & Style etter at de spekulerte i om at hun har lagt seg under kniven. Foto: Willy Sanjuan/ INVISION/ AP/ NTB scanpix
RASENDE: Skuespiller Sarah Hyland retter krass kritikk mot Life & Style etter at de spekulerte i om at hun har lagt seg under kniven. Foto: Willy Sanjuan/ INVISION/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Sarah Hyland (26) måtte tidligere i år slå tilbake mot anklager om at hun er blitt for tynn.

Den gang forklarte «Modern Family»-skuespilleren at utseendet hennes hadde endret seg på grunn av helsemessige problemer, og hun tok kraftig til motmæle i flere innlegg på Twitter.

Nå har tv-stjernen sett seg nødt til å slå ned på skriverier om utseendet sitt nok en gang, skriver Buzzfeed.

Det var en artikkel i bladet Life & Style Magazine, der det ble antydet at hun hadde fått utført plastisk kirurgi i ansiktet sitt, som fikk 26-åringen til å se rødt.

Hyland reagerer spesielt kraftig på at Life & Style fikk leger til å uttale seg om utseendet hennes. Det skriver hun i et innlegg på Twitter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer