RASENDE: Skuespiller Sarah Hyland retter krass kritikk mot Life & Style etter at de spekulerte i om at hun har lagt seg under kniven. Foto: Willy Sanjuan/ INVISION/ AP/ NTB scanpix
RASENDE: Skuespiller Sarah Hyland retter krass kritikk mot Life & Style etter at de spekulerte i om at hun har lagt seg under kniven. Foto: Willy Sanjuan/ INVISION/ AP/ NTB scanpixVis mer

Sarah Hyland:

«Modern Family»-stjernen raser mot operasjonsrykter

- Ansiktet mitt er blitt forandret av livreddende behandling.

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Sarah Hyland (26) måtte tidligere i år slå tilbake mot anklager om at hun er blitt for tynn.

Den gang forklarte «Modern Family»-skuespilleren at utseendet hennes hadde endret seg på grunn av helsemessige problemer, og hun tok kraftig til motmæle i flere innlegg på Twitter.

Nå har tv-stjernen sett seg nødt til å slå ned på skriverier om utseendet sitt nok en gang, skriver Buzzfeed.

Det var en artikkel i bladet Life & Style Magazine, der det ble antydet at hun hadde fått utført plastisk kirurgi i ansiktet sitt, som fikk 26-åringen til å se rødt.

Hyland reagerer spesielt kraftig på at Life & Style fikk leger til å uttale seg om utseendet hennes. Det skriver hun i et innlegg på Twitter:

«DETTE GJØR MEG SÅ RASENDE. Å få leger til å gi sin mening om FJESET MITT er fullstendig latterlig og nedverdigende. Pell dere vekk».

Tuller på Twitter

Etter at Sarah Hyland rettet kraftig kritikk mot artikkelen, har Life & Style gjort flere endringer i saken.

Imidlertid var ikke skuespilleren helt fornøyd, og hun fortsatte å fyre løs mot bladet i flere Twitter-meldinger.

- Hei, Life & Style, hvorfor sletter dere ikke bare artikkelen om hvor mye utseendet mitt har forandret seg de ti siste årene i stedet for å bare slette «legenes» kommentarer, undrer hun.

«Modern Family»-stjernen har også underholdt fansen med bilder og videosnutter på Twitter, der hun fortsetter å gjøre narr av artikkelen.

- Hei, Life & Style. Fikk gjennomført noen inngrep i kveld. Går for en ny «look» ... Skal dere skrive om dette nå? spør hun sarkastisk, fulgt av et bilde av seg iført ansiktsmaske.

Saken fortsetter nedenfor.

- Aner ikke hva jeg har gjennomgått

I tillegg til å drive gjøn med Life & Style, forklarer Sarah Hyland - nok en gang - at utseendet hennes har endret seg den siste tiden av helsemessige årsaker.

26-åringen skriver i et Twitter-innlegg at hun har gjennomgått sitt livs verste år, medisinsk sett, og at hun er dypt fornærmet over at magasinet har kokt sammen en hel artikkel rundt hvorvidt hun har tatt plastisk kirurgi.

- Dere ANER ikke hva jeg har vært igjennom, skriver hun, og fortsetter:

- Og jeg har i en viss grad omtalt disse ryktene allerede. Folk som dere er grunnen til at unge jenter føler at de trenger å forandre fjeset sitt. MITT fjes er blitt endret av LIVREDDENDE medisin.

TØFF TID: Sarah Hyland legger ikke skjul på at 2017 har vært et krevende år for henne helsemessig. Her er hun avbildet på rød løper i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TØFF TID: Sarah Hyland legger ikke skjul på at 2017 har vært et krevende år for henne helsemessig. Her er hun avbildet på rød løper i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

TV-stjernen har tidligere avslørt at hun gjennomgikk en nyretransplantasjon i 2012. Og da SAG Awards ble arrangert i januar, måtte skuespilleren holde seg hjemme av helsemessige årsaker, ifølge People.

Hyland har tidligere fortalt i et Twitter-innlegg at hun går på den betennelsesdempende medisinen Prednisolon, som inneholder steroider. Ifølge Legehåndboka kan medisinen gi hevelser i ansiktet, noe Hollywood-stjernen altså også har opplevd.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEKOLLEGER: Sarah Hyland sammen med Sofia Vergara på Emmy Awards i 2014. Foto: NTB scanpix
STJERNEKOLLEGER: Sarah Hyland sammen med Sofia Vergara på Emmy Awards i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vet at ansiktet mitt er hovent på grunn av medisin som redder livet mitt, delte Sarah Hyland med fansen i mai.

Etter at Buzzfeed publiserte sin artikkel, har Hyland for øvrig omtalt denne som favoritten sin blant alle artikler som er blitt skrevet om henne.

- Ser hvem som er vennene dine

Da Sarah trengte en ny nyre for fem år siden var det faren hennes, Edward, som var donoren. Selv om familien og hennes daværende kjæreste stilte opp, opplevde stjernen at ikke alle taklet det at hun var syk like godt:

- Du ser virkelig hvem som er vennene dine. Det åpnet øynene mine da jeg så hvem som stilte opp for meg og ikke, sa hun til bladet Seventeen den gang.

Ekskjæresten hennes, Matt Prokop, ble for øvrig ilagt besøksforbud i 2014 etter at han oppførte seg voldelig mot skuespilleren.

«Modern Family»-stjernen har også vært opptatt av å støtte andre som opplever fysiske forandringer.

Da skuespiller Ariel Winter (19) fortalte at hun hadde gjennomgått en brystreduksjon som 17-åring, var Hyland raskt ute med å rose motspilleren sin.

- Det er noe vi har snakket om lenge. Jeg er superstolt av henne, og veldig glad på hennes vegne, sa 26-åringen til E!Online i 2015.

LES OGSÅ: Stjerneparet utsetter bryllupet