Rico Rodriguez:

«Modern Family»-stjernen i sorg etter farens død

- Dette har vært den tøffeste uken i mitt liv.

MISTET FAREN: Rico Rodriguez, som spiller mot Sofia Vergara (t.h.) i komiserien «Modern Family», er i sorg etter farens død. Her er han og Sofia avbildet sammen på Primetime Emmy Awards i 2011. Foto: AP/ NTB scanpix
MISTET FAREN: Rico Rodriguez, som spiller mot Sofia Vergara (t.h.) i komiserien «Modern Family», er i sorg etter farens død. Her er han og Sofia avbildet sammen på Primetime Emmy Awards i 2011. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Søndag 12. mars kom den triste nyheten om at Roy Rodriguez, faren til «Modern Family»-stjernen Rico Rodriguez (18), hadde gått bort - bare 52 år gammel.

Det var med tungt hjerte at Rico delte nyheten på sin Instagram-profil.

Der publiserte den unge skuespilleren en rørende tekst, sammen med et bilde av ham og faren som drikker milkshake:

«Dette har vært den tøffeste uken i mitt liv. Min far var den mest godhjertede, kjærlige, hardtarbeidende, målbevisste og morsomste mannen jeg noensinne har kjent. Han var som en superhelt, han hadde evnen til å få det beste ut av deg dag inn og dag ut. Jeg kommer til å savne dine klemmer. Jeg kommer til å savne dine råd. Jeg kommer til å savne smilet ditt og jeg kommer til å savne latteren din. Jeg vet at du ser ned på oss akkurat nå og gir oss grønt lys til å gå videre. Jeg savner deg, pappa. Jeg vil alltid elske deg - din yngste.»


Fansen har gitt den unge skuespilleren en enorm respons med kondolanser og visdomsord.

Fikk kondolanse fra Sofia Vergara

Blant de mange kondolansene, ga også Sofia Vergara (44) - Ricos berømte kollega i seriesuksessen, sin kondolanse.

Ifølge Contactmusic.net var Roy en bilentusiast som drev sitt eget firma, «Rodriguez dekkservice», i Bryan, Texas.

Itillegg til sin sønn Rico, etterlater Roy seg kona Diane, barna Roy Jr, Ray, Raini og 10 barnebarn.

Ricos skuespillersøster Raini (23), som blant annet spilte i Disney Channel-serien «Austin & Ally», delte også sine minneord til faren med fansen sin:

«Du har offisielt vært borte en uke pappa, og selv om som det har vært veldig vanskelig står vi alle sterke, og jeg vet det er fordi du sender oss styrke og veiledning fra himmelen. Min pappa var den beste mannen i mitt liv. Hans arbeidsmoral og humor var to av hans beste egenskaper, som han delte med meg. Han har lært meg så mye om livet og alltid inspirert meg til å følge drømmene mine. Jeg vet at du alltid vil skinne ned på meg, mamma, Rico, Ray, Poppi og barna. Jeg lover at jeg skal gjøre deg stolt, pappa. Jeg kommer til å elske deg og savne deg for alltid - Din datter.»

Det er foreløpig ikke kjent hva Roy Rodriguez døde av.

Sorg blant unge stjerner

Rico Rodriguez er ikke den eneste Hollywood-kjendisen som har mistet en av foreldrene sine i ung alder.

Skuespiller og artist Demi Lovato (24) mistet faren sin, Patrick Lovato, for snart fire år siden. Ifølge ContactMusic slet han med kreft de siste årene av sitt liv.

For et drøyt år siden tok også «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (28) farvel med faren sin, Gregory Hudgens.

- Jeg er så lei meg over å måtte si at min pappa Greg tapte kampen mot kreften i går kveld. Takk til alle som har hatt ham i tankene, skrev skuespilleren på Twitter den gang.

I februar i år, ett år etter farens død, hedret Vanessa ham med et innlegg på Instagram. Det valgte hun å gjøre ved å legge ut en «engle-selfie», sammen med følgende tekst:

«Dagen i dag markerer at det er ett år siden faren min gikk bort. Han er engelen min, som ser ned på meg, og jeg vet hvor stolt han er. Jeg fortsetter videre, men føler fortsatt nærværet hans i hjertet mitt. Og der vil han forbli for alltid» skrev hun.

LES OGSÅ: Avslører datterens første ord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer