«Modern family»-stjerne operert for kreft

Skuespiller Jesse Tyler Ferguson avslørte selv nyheten på Instagram.

SKREMMENDE: Jesse Tyler Ferguson ble rammet av kreft i ansiktet, men nå skal det heldigvis gå bedre med skuespilleren som er tilbake på TV-innspilling.  Foto: SipaUSA
SKREMMENDE: Jesse Tyler Ferguson ble rammet av kreft i ansiktet, men nå skal det heldigvis gå bedre med skuespilleren som er tilbake på TV-innspilling. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag delte Jesse Tyler Ferguson (40) et bilde på Instagram som opprørte fansen. «Modern Family»-stjernen ser oppgitt ut mens han viser frem en stor bandasje på kinnet.

40-åringen har nemlig blitt kreftoperert og benyttet anledningen til å takke legene.

- Takk til Dr. Bennett og teamet hans som fjernet kreften fra ansiktet mitt, skrev han og tilføyde en liten beskjed til sminkørene som jobber på innspillingen av «Modern Family».

- Lykke til med å skjule stingene i morgen.

Saken fortsetter nedenfor.

 

Det virker heldigvis som om det går bra med Ferguson, som er i full gang med å spille inn syvende sesong av den populære komiserien. Her til lands sendes «Modern Family» på TV 2. Der spiller han den homofile advokaten Mitchell Pritchett.

Også skuespiller Hugh Jackman delte en lignende beskjed på sin Instagram i fjor. «Wolverine»-stjernen fikk da sjekket en mistenkelig føflekk på kinnet som viste seg å være kreft. Han benyttet også anledningen til å be fansen om å bruke solkrem i solen.

Diane Keaton, CNN-journalist Anderson Cooper og Melanie Griffith er andre Hollywood-stjerner som også har hatt hudkreft.

TV-SUKSESS: Ferguson har vært en viktig del av TV-serien «Modern family» siden starten i 2009. Serien er nå inne i sin syvende sesong.  Foto: Zuma Press
TV-SUKSESS: Ferguson har vært en viktig del av TV-serien «Modern family» siden starten i 2009. Serien er nå inne i sin syvende sesong. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer