Modern Family-stjerne fikk nyre av faren

Sarah Hyland avslørte alvorlig sykdom i intervju.

MÅTTE OPERERES: «Modern Family»-stjernen sier til bladet Seventeen at hun i april fikk transplantert farens nyre inn i kroppen på grunn av en alvorlig sykdom. Her er hun i midten med pris fra Screen Actors Guild-award, sammen med Julie Bowen pg Sofia  Foto: Stella Pictures
MÅTTE OPERERES: «Modern Family»-stjernen sier til bladet Seventeen at hun i april fikk transplantert farens nyre inn i kroppen på grunn av en alvorlig sykdom. Her er hun i midten med pris fra Screen Actors Guild-award, sammen med Julie Bowen pg Sofia Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sarah Hyland (21) er en av Hollywoods heteste unge skuespillere etter å ha gjort suksess i rollen som Hayley Dunphy i TV-serien «Modern Family».

Men i et intervju med bladet Seventeen, avslører Sarah at privatlivet hennes på langt nær er like glamorøst som på TV.

Helt siden hun var født har hun nemlig slitt med en sykdom, som gjør at nyrene hennes ikke fungerer normalt.

Derfor skal hun i april ha gjennomgått en nyretransplantasjon.


Donoren var hennes egen far, Edward.

- Familien din vil alltid være der. Faren min ga meg en nyre! Men det er også familien du får utenfor slektningene dine. Du ser virkelig hvem som er vennene dine. Det åpnet øynene mine da jeg så hvem som stilte opp for meg og ikke, sier hun til Seventeen, ifølge nettstedet Huffington Post.

Hyland skryter også av støtten hun har fått fra sin kjæreste, Matt Prokop (21).

- Han hjelper meg med medisinen min, tar meg til legetimer og alt det andre jeg må gjøre for å passe på kroppen min. Andre 21 år gamle gutter ville ikke vært der. Jeg er en av de heldigste i verden, som har ham der for meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna rett på sykehus etter galla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer