DØDE: Elizabeth Pena har spilt moren til Sofia Vergara i flere episoder av TV 2-serien «Modern Family. Her er de i en scene sammen. Foto: ABC
DØDE: Elizabeth Pena har spilt moren til Sofia Vergara i flere episoder av TV 2-serien «Modern Family. Her er de i en scene sammen. Foto: ABCVis mer

«Modern Family»-stjerne døde brått

- Familien er knust.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Elizabeth Pena - som blant annet er kjent for å spille moren til Sofia Vergara i TV 2-serien «Modern Family» - har gått bort.

Hun ble 55 år gammel.

Det var hennes nevø, forfatteren Mario-Francisco Robles, som først meldte om dødsfallet i en nekrolog på siden latino-review.com, ifølge Hollywood Reporter.

Pena, som også har spilt i filmer som «La Bamba», og «Rush Hour», skal ha dødd av naturlige årsaker etter en kort tids sykdom.

- Familien er knust i dag. Du har etterlatt deg et tomrom som er vanskelig å fylle. Alt vi kan gjøre nå, er å minnes humoren din, livsgleden og jakten på lykke, skriver Robles i nekrologen.

Flere kjendiser har også uttrykt sin sorg over Penas bortgang på Twitter.

«Hvil i fred Elizabeth Pena, du banet vei for så mange av oss», skriver blant annet «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria.

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence viste seg for første gang siden nakenskandalen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.