CHAMPISBILDER: Esther fikk helt champagne over seg og Ivana sølte med sin champagne under fotoshooten. Se alle de tøffe bildene i vår bildespesial. Foto: TV 3
CHAMPISBILDER: Esther fikk helt champagne over seg og Ivana sølte med sin champagne under fotoshooten. Se alle de tøffe bildene i vår bildespesial. Foto: TV 3Vis mer

Modelljentenes sjampisdåp

Top Model-jentene ble dynket i sjampis og fikk kjeft for å være for sexy.

BILDESPESIAL: De flotte jentene i kveldens fotoshoot

SEHER.NO: I kveldens episode av Top Model var det Kine Nordeide Johansen (19) fra Sarpsborg som måtte takke for seg.

Jentene befant seg blant annet i Praha hvor de fikk i oppgave å plukke ut en vilkårlig mann på gaten som skulle posere sammen med dem på kveldens fotoshoot.

Oppgaven var slett ikke enkel og flere av jentene fikk beskjed om at de rett og slett oppførte seg litt for porno under selve fotograferingen.

- Vi har sett bysten din og den flott, men du trenger ikke flash bysten din for mye hele tiden er du snill, fikk Kristina beskjed om.

Hun fikk påpakning for også å være litt for glad i sin mannlige partner.

- Etter fotoshooten ble du litt for intim med den mannlige modellen. Det var ikke profesjonelt, var den strenge beskjeden fra Vendela.

Etter en nervepirrende avslutning var det i kveld Kine som trakk det korteste strået og måtte pakke kofferten og dra tilbake til Norge. Dommerne mener hun mangler motivasjon.

- Det var egenentlig veldig greit å bli sendt ut. Jeg ville hjem, og har ønsket å dra hjem hele tiden. Når jeg ser de andre jentene og hvor lyst de har til dette her, så skjønner jeg at det kanskje ikke er noe for meg. Det er en tøff bransje, sa Kine i programmet.

SE BILDENE: De flotte jentene i kveldens fotoshoot