Petra Němcová:

Modellen viste litt mer enn planlagt på den røde løperen

Den tsjekkiske skjønnheten virket ikke til å bry seg om kjoletabben. 

STJERNESPEKKET: Modell Petra Němcová strålte da hun dukket opp på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: NTB scanpix
STJERNESPEKKET: Modell Petra Němcová strålte da hun dukket opp på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Filmfestivalen i Cannes har 70-årsjubileum i år, og en rekke kjente personer har strømmet til byen for å delta under den prestisjefylte begivenheten.

Torsdag var det festpremiere for filmen «Loveless», der blant andre de vakre modellene Adriana Lima (35) og Petra Němcová (37) var på plass på den røde løperen.

Sistnevnte var ikledd en nydelig hvit kjole fra merket The 2nd Skin Co, med en høy splitt i siden. Men det var ikke enkelt for modellen å vise frem forskjellige positurer i den tettsittende kjolen.

Da Němcová lot seg avbilde av pressefotografene fikk hun problemer med antrekket, og deler av undertøyet kom til syne.

Saken fortsetter nedenfor.

LIKE BLID: Petra Němcová smilte bredt til tross for kjoleglipp. Foto: NTB scanpix 
LIKE BLID: Petra Němcová smilte bredt til tross for kjoleglipp. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Truseglipp

Den tsjekkiske skjønnheten så imidlertid ikke ut til å bli påvirket av kjoleglippen, og smilte bredt mens hun gikk videre nedover den røde løperen.

Tidligere denne uken gikk også modell Bella Hadid i kjolefella på den røde løperen, da hennes silkekjole fra Alexandre Vauthier også ble vanskelig å holde på plass.

Heller ikke Hadid så ut til å plages stort av å vise litt mer enn planlagt.

Saken fortsetter nedenfor.

SMELLVAKKER: Modellen Petra Němcová flørtet videre med fotografene på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
SMELLVAKKER: Modellen Petra Němcová flørtet videre med fotografene på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (49) fikk imidlertid oppmerksomhet for noe helt annet da hun dukket opp på filmfestivalen.

Skuespilleren var nemlig vanskelig å kjenne igjen.

Håret var gredd tilbake i en stram frisyre og Anderson viste seg frem med mindre sminke enn hun har brukt ved liknende anledninger tidligere.

«Pamela Anderson, er det deg? Hun er ikke til å kjenne igjen», skriver bladet People i en kommentar.

Tragisk fortid

Petra Němcová har hatt en suksessfull karriere helt siden hun var 16 år gammel, og har vært sammen med stjerner som artist James Blunt (43) og filmstjernen Sean Penn (56).

Men den vakre modellen har også opplevd en stor personlig tragedie.

Under tsunami-katastrofen i Thailand i 2004 mistet hun forloveden, den britiske fotografen Simon Atlee. Selv overlevde hun ved å holde seg fast til en palme i åtte timer, ifølge Daily Mail.

Siden den gang har hun startet sin egen veledighetsorganisasjon, Happy Hearts, som samler inn penger for barn som ble rammet av tragedien.

LES OGSÅ: Strålte sammen på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer