Demi Rose Mawby:

Modellen sjokkerte på den røde løperen

- Hun overlot nesten ingenting til fantasien.

SJOKKERTE: Den britiske modellen Demi Rose Mawby stilte i det som trolig var årets dristigste antrekk på en lanseringsfest i London torsdag. Foto: Beretta/ Sims/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
SJOKKERTE: Den britiske modellen Demi Rose Mawby stilte i det som trolig var årets dristigste antrekk på en lanseringsfest i London torsdag. Foto: Beretta/ Sims/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Både større og mindre stjerner velger å iføre seg rød løper-antrekk som får publikum til å sperre opp øynene i ny og ne.

Den britiske modellen Demi Rose Mawby (22) sørget likevel for å virkelig skille seg ut da hun gjestet lanseringsfesten til SIXTY6 Magazine i London torsdag.

Brunetten, som tidligere har vært koblet til Kylie Jenners (20) ekskjæreste Tyga (27), hadde nemlig iført seg en sort cocktailkjole med et ekstremt vågalt brystparti.

Kjolens relativt sparsommelige bryststykke ble holdt på plass av en stor metallring som var festet i stoffet med to sorte hemper - slik at brystvortene hennes var tildekket.

Fant tonen med Tyga

Den britiske tabloidavisen Daily Mail har ikke overraskende omtalt antrekket, og avisen skriver at hun «nesten ikke overlot noe til fantasien» og viste fram «sin veldig sjenerøse kløft» i kjolen sin.

I kommentarfeltet til avisen er meningene delte om 22-åringens vågale antrekk. Noen mener hun viser for mye hud, mens andre synes hun ser flott ut.

Imidlertid er det flere som mener hun har bommet totalt motemessig:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer