Demi Rose Mawby:

Modellen sjokkerte på den røde løperen

- Hun overlot nesten ingenting til fantasien.

SJOKKERTE: Den britiske modellen Demi Rose Mawby stilte i det som trolig var årets dristigste antrekk på en lanseringsfest i London torsdag. Foto: Beretta/ Sims/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
SJOKKERTE: Den britiske modellen Demi Rose Mawby stilte i det som trolig var årets dristigste antrekk på en lanseringsfest i London torsdag. Foto: Beretta/ Sims/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Både større og mindre stjerner velger å iføre seg rød løper-antrekk som får publikum til å sperre opp øynene i ny og ne.

Den britiske modellen Demi Rose Mawby (22) sørget likevel for å virkelig skille seg ut da hun gjestet lanseringsfesten til SIXTY6 Magazine i London torsdag.

Brunetten, som tidligere har vært koblet til Kylie Jenners (20) ekskjæreste Tyga (27), hadde nemlig iført seg en sort cocktailkjole med et ekstremt vågalt brystparti.

Kjolens relativt sparsommelige bryststykke ble holdt på plass av en stor metallring som var festet i stoffet med to sorte hemper - slik at brystvortene hennes var tildekket.

VISTE MYE HUD: 22-åringen fikk utvilsomt oppmerksomhet på lanseringsfesten for SIXTY6 Magazine. Foto: NTB scanpix
VISTE MYE HUD: 22-åringen fikk utvilsomt oppmerksomhet på lanseringsfesten for SIXTY6 Magazine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant tonen med Tyga

Den britiske tabloidavisen Daily Mail har ikke overraskende omtalt antrekket, og avisen skriver at hun «nesten ikke overlot noe til fantasien» og viste fram «sin veldig sjenerøse kløft» i kjolen sin.

I kommentarfeltet til avisen er meningene delte om 22-åringens vågale antrekk. Noen mener hun viser for mye hud, mens andre synes hun ser flott ut.

Imidlertid er det flere som mener hun har bommet totalt motemessig:

- Dette er en av de styggeste kjolene jeg noensinne har sett. Se så dårlig skoene sitter også. For et rot, skriver en leser.

- Hahaha ... Hun ser latterlig ut! Har hun den på bak fram?! undrer en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter at Demi Rose ble observert sammen med den amerikanske rapperen Tyga i Cannes i Sør-Frankrike i mai i fjor, var det mange som bet seg merke i brunetten. Ifølge Daily Mail avviste Tyga den gang at det var noe seriøst mellom dem.

I et intervju med Daily Mail tidligere i høst, fortalte Demi Rose på sin side at de to fortsatt har litt kontakt:

- Jeg var ganske kjent også før jeg møtte ham. Men jeg blir fortsatt referert til som Tygas eks ... Vi snakkes innimellom fortsatt, ikke sant, bare sånn «hvordan går det?» og slikt.

Per i dag har hun for øvrig over 5,5 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt fra glansede modellbilder til glamorøse feriebilder.

Overrasket i «nakenantrekk»

Som nevnt er altså ikke Demi Rose alene om å vise mye hud for fotografene på den røde løperen.

Da årets The BET Hip Hop Awards ble arrangert i Miami forrige helg, gjorde folk store øyne da Keyshia Ka'oir (32) - forloveden til rapperen Gucci Mane (37) - dukket opp i blitzregnet.

I en transparent jumpsuit med matchende støvletter, overlot Ka'oir definitivt lite til fantasien. Hun stilte på prisutdelingen sammen med Blac Chyna (29), reality-stjernen Rob Kardashians (30) omstridte eksforlovede.

Popstjernen Rihanna (29) sjokkerte for øvrig i et lignende antrekk på en moteprisutdeling i 2014, der hun blottet brystvortene i en gjennomsiktig, glitrende kjole.

Saken fortsetter under videoen!

Viste rumpa

Også på MTV Video Music Awards i 2014, var det en rekke stjerner som iførte seg dristige antrekk da de ankom det celebre arrangementet. Både Jennifer Lopez (48), Kim Kardashian (36) og Taylor Swift (27) viste seg fram i avslørende plagg.

Smellvakre Beyoncé, «J. Lo» og Kim Kardashian vekket også oppsikt på MET-gallaen i New York i 2015, der begge iførte seg sexy «nakenkjoler».

I etterkant etterlyste Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, lignende antrekk på den norske Gullruten-løperen:

- Hadde jeg vært dame, så hadde jeg kledd meg som Beyoncé og gått kommando. Jeg vil råde alle til å by litt mer på seg selv, uttalte han med ettertrykk til Seoghør.no den gang.

Også under MET-gallaen i 2016 var det flere stjerner som sjokkerte på den røde løperen. Både supermodell Irina Shayk (31) og popstjernene Madonna (59) og Lady Gaga (31) blottet bakenden i vågale antrekk.

LES OGSÅ: Slo til danser - endte på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer