ALVORLIG: Det er ikke kjent hvordan ulykken oppsto, annet enn at hun selv spaserte inn i flypropellen. Spekulasjonene vil ha det til at hun bare skulle si takk for turen, og at piloten rett og slett ikke så henne.  Foto: Lauren Scruggs/blogbylolo.com
ALVORLIG: Det er ikke kjent hvordan ulykken oppsto, annet enn at hun selv spaserte inn i flypropellen. Spekulasjonene vil ha det til at hun bare skulle si takk for turen, og at piloten rett og slett ikke så henne. Foto: Lauren Scruggs/blogbylolo.com Vis mer

Modellen mister venstreøyet

Øyet til Lauren Scruggs var ikke til å redde etter den tragiske propell-ulykken.

Publisert
SEHER.NO: Modell og moteblogger Lauren Scruggs (23) ble nylig utsatt for en forferdelig ulykke. Det var da hun og kompisen, som også er pilot, skulle fly med helikopter over Dallas i USA at den tragiske ulykken skjedde.

Av grunner, som fremdeles ikke er kjent, spaserte den 23 år gamle jenta inn i propellen på helikopteret, og kvestet hele venstresiden. I tillegg til stygge skader i ansikt og hjerneområdet, måtte Scruggs amputere venstre hånd. I dag ble det kjent at venstreøyet ikke var til å redde.

- Lauren kommer seg stadig, gitt situasjonen hun er i, og legene er veldig fornøyd med utviklingen, forteller 23-åringens mor Cheryl Scruggs i en presseerklæring, skriver nettstedet People.

Hun forteller videre at hun håper fansen vil be for hennes.

- Hun er i uutholdelige smerter. Vær så snill å be for hennes lyst og tålmodighet til å kjempe, og at hun tar denne reisen én dag av gangen, forteller hun videre.

Det er ikke kjent hvordan ulykken oppsto, annet enn at hun selv spaserte inn i flypropellen. Spekulasjonene vil ha det til at hun bare skulle si takk for turen, og at piloten rett og slett ikke så henne, og var på vei til å ta av igjen.

Familien bærer, i følge nettstedet ABCNEWS, ikke nag til piloten Kurt Richmond.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit trodde også på engler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer