SEPARERES: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks har søkt om separasjon fra kona Melissa. Foto: Shuttershock / NTB Scanpix
SEPARERES: Den amerikanske modellen Jeremy Meeks har søkt om separasjon fra kona Melissa. Foto: Shuttershock / NTB Scanpix Vis mer

Jeremy Meeks:

Modellen har søkt om separasjon etter utroskapsskandalen

Jeremy Meeks var tilbake hos sin nye flamme kort tid etter at han hadde søkt om separasjon.

Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at den amerikanske modellen Jeremy Meeks (33), som i 2014 ble berømt for sitt arrestasjonsbilde, hadde en het flørt med tv-personlighet og Topshop-arving Chloe Green (26).

HET OMFAVNELSE: Jeremy og Chloe ble observert i het omfavnelse i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Splash News / NTB Scanpix
HET OMFAVNELSE: Jeremy og Chloe ble observert i het omfavnelse i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Nyheten ble spredd som ild i tørt gress, og også Meeks' kone, Melissa Meeks (38), fikk med seg bildene.

Het romanse

I et intervju med Mail on Sunday, gjengitt av Daily Mail, gikk hun hardt ut mot ektemannen, og fortalte at hun ville skilles.

Nå kan det imidlertid se ut til at ekteskapet mellom paret, som har vært gift i åtte år og som har tre barn sammen, er over for godt.

Jeremy Meeks skal nemlig ha søkt om separasjon fra kona. Dette skriver People.

Bare kort tid etter at han hadde søkt om separasjon, var modellen tilbake i sin hete romanse med Chloe Green. Paret ble observert i eksotiske omgivelser ved et basseng i Los Angeles på fredag.

Det nyforelskede paret klarte ikke å holde hendene fra hverandre da de senere spaserte sammen i Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

DATE: Jeremy og Chloe klarte ikke å holde hendene fra hverandre da de var ute sammen i Los Angeles. Foto: Splash News / NTB Scanpix
DATE: Jeremy og Chloe klarte ikke å holde hendene fra hverandre da de var ute sammen i Los Angeles. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Slettet Instagram

Chloe skal angivelig ha bekreftet forholdet med den gifte modellen på sin Instagram-konto, men har i ettertid slettet profilen.

Under bildet skal hun ha skrevet:

«Dette er bare starten ... Vi setter pris på all kjærlighet og hat».

Jeremy har på sin side ikke delt noen bilder av sin nye flamme på sosiale medier, men har derimot delt en rekke bilder av seg selv fra ferien.

Mens det nyforelskede paret tilbragte tid sammen på fredag, delte Melissa Meeks et bilde med en kryptisk melding på sin Instagram-profil.

«Bedre å få sannheten slengt i fleisen, enn å bli kysset med en løgn», står det på bildet.

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

- Begynte å krangle

Bildene som ble knipset av Jeremy og Chloe Green, ble tatt på en yacht i Tyrkia, og viste de to som koset og kysset på hverandre. De hadde vært på ferie i landet en stund, og det ble tatt flere andre bilder av dem i prekære situasjoner.

Jeremy ble ikke ønsket velkommen med åpne armer da han returnerte fra reisen med arvingen.

- Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, sa kona til Mail on Sunday, og fortsatte:

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

- Jeg ble ydmyket, ikke bare fordi ektemannen min ble tatt med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Han fortalte at det ikke var meningen at det skulle skje slik. Disse bildene kommer til å hjemsøke meg for alltid, fortalte hun.

Den sønderknuste kjendiskona satt hjemme med parets barn da skandalen var et faktum. Flere av verdens største medier og nettsider publiserte bildene, som fikk henne til å sette kaffen i vrangstrupen.

Hun ønsker ikke å være i et forhold der den ene parten ikke respekterer den andre.

- Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over.

Ble verdenskjent

GIKK VIRALT: Dette arrestasjonsbildet av Jeremy Meeks gikk viralt da han ble arrestert. I dag er han en verdenskjent modell. Foto: AP / NTB Scanpix
GIKK VIRALT: Dette arrestasjonsbildet av Jeremy Meeks gikk viralt da han ble arrestert. I dag er han en verdenskjent modell. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Jeremy Meeks ble raskt omdøpt til «kjekkas-skurken» da han ble arrestert i 2014, og fikk kommentarer som «digg» og «verdens deiligste mann» skrevet om seg.

Da han slapp ut av fengsel i 2016, ble han nesten sporenstreks signert til et modellbyrå. Siden den gang har det gått i ett for amerikaneren.

33-åringen slet tidligere med å forsørge seg selv og familien, men viser i dag fram en ganske annerledes livsstil på sosiale medier.

Han ble også beskrevet som en notorisk gangster før han ble modell. Han skal ha begått flere ran, og flere voldsepisoder har han også stått for.

LES OGSÅ: Ben Affleck viste frem sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer