Modellen fikk voldtektstrusler etter dette bildet

Flere kom med grove uttalelser på grunn av Arvidas ubarberte legger.

HÅR PÅ BEINA: Svenske Arvida Byström er en av modellene i Adidas' nye skokampanje. Etter denne reklamevideoen fikk hun en rekke grove trusler, alt på grunn av sine ubarberte legger. Video: Adidas Vis mer

(Se og Hør): Svenske Arvida Byström er en av modellene Adidas har brukt for å reklamere for sine nye sko.

Etter at skogiganten la ut et bilde, og en kort videosnutt på YouTube, har det vært alt annet enn stille rundt henne.

Truet med voldtekt

26- åringen, som beskrives som kunstner, fotograf, modell og nettsensasjon, la ut denne meldingen på sin egen Instagram-profil, etter en rekke hetsende kommentarer, som for det meste dreide seg om de ubarberte leggene hennes:

  • Se video øverst i saken.

«Bildet fra Adidas-kampanjen gjorde at jeg fikk en rekke ekle kommentarer forrige uke. Jeg, en velfungerende, hvit, kvinne, med et litt hårete bein som det eneste som skiller seg ut. Jeg har bokstavelig talt fått voldtektstrusler i innboksen min. Jeg kan ikke tenke meg hvordan det er å ikke ha disse privilegiene [som jeg har, red.anm.] men fortsatt eksistere i verden.»

Flere av følgerne har i ettertid kommet med støtteerklæringer til modellen.

«Takk for at du er den du er, og for at du bryter de unaturlige stigmaene i samfunnet. Du er en inspirasjon», skriver en.

«Jeg forstår ikke reaksjonene på ditt naturlige utseendet. Ikke endre på noe!»

«Verden trenger flere modige mennesker som deg. Det er ikke noe galt i kroppshår.»

Adidas har i en uttalelse sagt at de er beæret over å jobbe med skapere som Arvida, på grunn av «deres kreativitet, mangfoldighet og unike ideer», og at de ville gi deres samarbeidspartnere «en plattform for positivitet, diskusjon og endring», skriver BBC.

Se og Hør har lørdag ikke lyktes i å komme i kontakt med Arvida Byström.

LES OGSÅ: - Hun overlater ingenting til fantasien