Modellen er gravid med sitt første barn

Kelly Brook bekrefter mistankene på Twitter.

LAGT PÅ SEG?: Vanligvis så flatmagede Kelly Brook så mye slankere ut i slutten av februar (t.v) enn hun gjorde i Los Angeles denne uken (t.h). Modellen ble observert bærende på et teppe hun hadde kjøpt til sin L.A.-leilighet. Foto: Stella  Pictures
LAGT PÅ SEG?: Vanligvis så flatmagede Kelly Brook så mye slankere ut i slutten av februar (t.v) enn hun gjorde i Los Angeles denne uken (t.h). Modellen ble observert bærende på et teppe hun hadde kjøpt til sin L.A.-leilighet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken vakte sanger LeAnn Rimes (28) oppsikt da hun viste frem sin sjokktynne kropp. Nå er det en annen stjerne som får oppmerksomhet - av motsatt grunn.

Den britiske modellen Kelly Brook (31) er vanligvis kjent for sin sexy og slanke figur. Men da hun ble fotografert ute på shopping i Los Angeles tirsdag denne uken, så hun plutselig ut til å ha lagt på seg.

Tabloidavisen The Sun spådde at bildene ville sette i gang rykter om at skjønnheten er gravid, noe som viste seg å være riktig! Kelly Brook annonserte nettopp på Twitter at hun og kjæresten venter barn.

- Thom og jeg er så glade for å annonsere at vi venter en liten jente. Vi er kjempelykkelige, skriver hun på Twitter.

31-åringens mage, som for en knapp måned siden var rimelig flat, har naturlig nok fått en ny kuleform - som sees tydelig på de ferske bildene. Og mens hun i februar viste frem magen i en kort topp, var den nå dekket til av genseren og skjerfet hennes.

Både modellen og kjæresten Thom Evans (25) har relativt nylig flyttet til Los Angeles, der de frister lykken som skuespillere i Hollywood. Nå venter i hvert fall foreldrerollen for dem begge...

Brook og Evans har vært sammen siden før jul.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kaster toppen i ny reklame