LYKKELIGE: Denne uken ble modell og skuespiller Eva Marcille og låtskriver Kevin McCall foreldre for første gang. Her er paret avbildet sammen på BMI R&B/Hip-Hop Awards i New York i august, på omtrent samme tid som det ble kjent at de ventet barn. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
LYKKELIGE: Denne uken ble modell og skuespiller Eva Marcille og låtskriver Kevin McCall foreldre for første gang. Her er paret avbildet sammen på BMI R&B/Hip-Hop Awards i New York i august, på omtrent samme tid som det ble kjent at de ventet barn. Foto: REX/MediaPunch/All Over PressVis mer

Modellen ble mamma

Eva Marcille annonserte nyheten med et bilde av seg selv med den nyfødte.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske modellen og skuespilleren Eva Marcille (28) er blitt mamma for første gang.

Skjønnheten, som slo igjennom da hun vant «America's Next Top Model» i 2004, annonserte den gledelige nyheten på fredag, skriver UsWeekly.

Da siterte hun en tweet fra kjæresten, låtskriver Kevin McCall (28), og linket til et Instagram-bilde av seg selv og den nyfødte datteren på Twitter-profilen sin.

«Wow, hun har sin mors øyne. Visste ikke at jeg kunne forelske meg igjen», lød tweeten fra den nybakte faren.

På sin egen Twitter-profil avslørte Kevin McCall lørdag hva han og modellkjæresten har kalt den nyfødte.

«Marley Rae McCall.. Hun kom ut mens hun sloss med pleierne! Dette er definitivt vårt barn, lol, takk Jesus», twitret han - og linket til et nusselig Instagram-bilde der han holder sin lille datter i armene.

Eva Marcille, som blant annet har spilt i TV-seriene «The Young and the Restless» og «House of Payne» de senere årene, fortalte at hun ventet sitt første barn i august i fjor.

- Å være i stand til å bringe et liv inn i verden er enhver kvinnes drøm, men for meg er det mer enn bare en drøm, det er en magisk, mystisk reise som jeg får lov til å dele med denne fantastiske mannen, sa hun dengang til BET, ifølge UsWeekly.

LES OGSÅ: Nå er de gift igjen