Modellbursdag endte i stormkaos

Den australske supermodellen Nicole Trunfio trosset lyn og torden for å feire sin store dag. Se video!

POSERTE MED LIVREDDERNE: Etter uværet poserte Nicole Trunfio med de lokale livredderne. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over Press
POSERTE MED LIVREDDERNE: Etter uværet poserte Nicole Trunfio med de lokale livredderne. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Som de fleste australiere, elsker modellen Nicole Trunfio å tilbringe tid på stranden. Derfor var det ikke overraskende at hun valgte å feire med en strandfest, da hun fylte 28 år søndag.

Men festen på den berømte Bondi-stranda i Sydney gikk ikke etter planen da en voldsom tordenstorm satte inn, og tvang gjestene vekk.

Nicole  nektet imidlertid å reise hjem før hun hadde fått gjennomført en tur i bølgene.

Så fort det hadde sluttet å lyne, løp hun ifølge Daily Mail derfor ut i vannet, mens regnet fortsatte.Det dårlige været så ikke ut til å legge noen demper på modellens humør.

På sin Twitter-side la hun ut et bilde av seg selv med to badevakter, sammen med teksten «takk Gud for at jeg ikke hadde behov for disse i dag».

I tillegg til å gjøre suksess som modell, er har Nicole Trunfio også debutert som filmskuespiller i hjemlandet, og vært dommer sammen med blant annet Naomi Campbell i TV-programmet «The Face»

LES OGSÅ: Slik kaprer Lindex Hollywood-profilene.