FLAUT: Helen Flanagan ble denne uken anklaget for å ha stjålet varer fra apoteket Boots, men hevder det hele er en misforståelse.  Foto: Fame Flynet
FLAUT: Helen Flanagan ble denne uken anklaget for å ha stjålet varer fra apoteket Boots, men hevder det hele er en misforståelse. Foto: Fame FlynetVis mer

Modell tatt for butikktyveri

Helen Flanagan hevder hun var vimsete og at hun bare glemte å betale for varene.

SEOGHØR.NO: Etter en handletur hos apotek-kjeden Boots denne uken ble Helen Flanagan (22) stoppet av sikkerhetsvakter i døren. Hun hadde nemlig ikke betalt for innkjøpet og var i ferd med å forlate butikken med varer for over 2000 kroner. 

Vakten skal ha truet med å ringe politiet, men den britiske modellen og TV-stjernen hevdet at hun rett og slett glemte å betale for varene.

- Jeg sa til vakten; «jeg er veldig lei meg, men jeg gjør ting som dette hele tiden, jeg glemmer nøkler og mobil i bilen min osv.» Det var forferdelig og jeg ble ydmyket, sier Flanagan ifølge The Mirror.

Ifølge Flanagan sa sikkerhetsvakten at hun var uønsket i alle Boots-butikker de neste fem årene, noe 22-åringen nektet å finne seg i.

- Da må de arrestere meg, for jeg kommer fortsatt til å handle der, sier Helen.

Butikkkjeden har senere kommet med en uttalelse der de nekter for at Flanagan er uønsket hos dem og ønsker henne velkommen tilbake.

Flanagan er en britisk modell og skuespiller. Fra 2000 til 2012 spilte hun rollefiguren Rosie Webster i den engelske TV-serien «Coronation Street». I fjor forlot hun serien og har siden deltatt i realityserien «I'm a celebrity get me out of here». Hun er sammen med Manchester City-stjernen Scott Sinclair.

Det har vært blest rundt blondinen den siste tiden. Nylig sjokkerte hun fremmøtte da hun poserte i et trangt korsett for å promotere sine egne lettkledde PETA-bilder. I vinter fikk hun kritikk for å posere med en pistol mot hodet og senere ble hun kritisert for å oppfordre til anoreksi.

LES OGSÅ: Kåret til verdens mest sexy kvinne