I TOPPFORM: Danii Minogue fikk mange beundrende blikk på stranda i Miami under foto-shooten for Marks & Spencer. Foto: All Over Press
I TOPPFORM: Danii Minogue fikk mange beundrende blikk på stranda i Miami under foto-shooten for Marks & Spencer. Foto: All Over Press Vis mer

Modell sju måneder etter fødselen

Og Dannii Minogue var ikke den eneste kjendiskvinnen som poserte på stranda i Miami... Se bildene!

Publisert
Se flere bilder fra Dannii Minogues foto-shoot nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Popartisten og TV-stjernen Dannii Minogue har kastet seg inn i en ny karriere som moteguru, kun sju måneder etter at hun og kjæresten Kris Smith fikk sønnen Ethan.

I tillegg til å lansere sitt eget klesmerke «Planet D», har Kylie Minogues lillesøster den siste tiden vært travelt opptatt med å fronte Marks & Spencers sommerkolleksjon i Miami, ifølge Daily Mail.

Men det var ikke først og fremst kjolene som fikk tilskuerne til å sperre opp øynene da Dannii ankom settet.

Selv om det bare er litt over et halvt år siden hun ble mamma, viste TV-stjernen at hun allerede er tilbake i toppform, da hun dukket opp i badedrakt på Florida-stranden.


Med på foto-shooten var også 60-talls ikonet Twiggy, den britiske radiokjendisen Lisa Snowdon, artisten VV Brown og den brasilianske modellen Ana Beatriz Barros.

Og modellene - som har tilbragt en uke sammen i Miami - så ut til å storkose seg foran kamera, til tross for at det ifølge Dannii kun var sola som minnet om sommeren.

- Det er solskinn i Miami, men ikke varmt. Vinden er iskald. Kris kjøper flere klær for å holde seg varm, skrev hun tidligere denne uken på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så stor han er blitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer